piltz

 

Tapiolan Golfkeskuksessa tapahtuu kummia kun kolmikko Selänne&Piltz Academy, Piltz Golf School ja Golf Center Fitting LAB päästetään valloilleen. Katso alta Mikan rohkeaakin rohkeammat studiokuvat ja tutustu huikeaan kolmikkoon!

Selänne&Piltz Golf Academyyn on valittu 12 nuorta lupaavaa amatöörigolfaria. Akatemian on  tarkoitus luoda pitkäjänteisellä työllä nuorille polku junnugolffarista aina ammattigolffariksi saakka. Akatemialaisten valmentajana toimii Suomen valovoimaisin golfvalmentaja ja -opettaja Mika Piltz. Mika järjestää joukkueen kesken tietyin väliajoin ryhmäharjoituksia, joissa päästään treenaamaan lajin saloja porukalla, normaalin, golffarin arkeen kuuluvan, yksin puurtamisen vastapainoksi.

(Ex)jääkiekkoilija Teemu Selänne tuo akatemialaisille esimerkin ja kertoo mitä on olla huippu-urheilija. Teemu opastaa tiimiä urheilijan polkuun antamalla neuvoja mm. huippu-urheilun vaatimuksiin, kilpailutilanteeseen valmistautumiseen, sekä vaikeistakin hetkistä nousemiseen urheilijan elämässä. Akatemian managerina toimii Mika Sandell, joka mm. käy kilpailuissa katsomassa miten nuoret menestyvät ja hoitaa sponsorointiin liittyviä asioita. Tapiola Golf ja Golf Center Fitting LAB luovat hyvän tukikohdan Akatemian toiminnalle.

 

 

 

Piltz Golf School Tapiola Golfissa tarjoaa golfopetusta kaiken tasoisille golffareille, aina aloittelijasta singlepelaajiin asti. Mika Piltzin lisäksi Piltz Golf Schoolissa opetusta tarjoaa assistant pro Henrik Karvinen. Tapiola Golf ja Golf Center Fitting LAB takaavat parhaat harjoitusmahdollisuudet ja -välineet Piltz Golf Schoolin oppitunneille. Varaa oma aikasi Mikan tai Henkan opetukseen www.piltz.fi.

 

 

 

Huipputeknologiaa, mutta ei vain huippupelaajille! Golf Center Fitting LABit ovat kaikentasoisten golffareiden mailamitoitukseen tarkoitettuja studioita. Euroopan mittakaavassakin huomiota herättäneet mitoitusolosuhteet takaavat parhaiden mailojen löytymisen jokaiselle golffarille huippuammattilaisista vähemmän pelanneisiin.

Fitting LAB studioista lyöt sisältä suoraan ulos rangelle ja mitoituksissa käytettävä pallo on mittalaitteistojen standardoinnissakin käytetty Titleist Pro V1. Mitoituksissa hyödynnettäviä laitteita ovat mm. Trackman 4, Swing Catalyst, sekä SAM PuttLab. Analysaattoreita tukee huippumoderni videokamerajärjestelmä. Golf Centerin ammattitaitoisten fittaajien lisäksi Mika Piltz ja Henrik Karvinen tarjoavat opetuksen ja mitoituksen yhdistävää räätälöityä opetusmitoitusta. Katso Fitting LAB -mitoitusvaihtoehdot tästä ja varaa aika tagi@golfcenter.fi tai p.044 9892 499.

Kuvauspaikka: Uusi Golf Center TAGi, Turveradantie 17, 02180 Espoo, Tervetuloa tutustumaan!

Kuvat by: twelve.fi