Menestyjä

 

 

GOLF CENTERILLE KAKSI SERTIFIKAATTIA VUODELTA 2016!

Asiakastieto sertifioi Golf Center Oy:n 'Suomen Vahvimmat' -yritykseksi

Golf Center on palvellut suomalaisia golfareita yli kahden vuosikymmenen ajan.

”Olemme äärimmäisen iloisia kehityksestä jota olemme saaneet kokea liiketoiminnassamme näiden vuosien kuluessa. Kun suomalaiset ovat valmiita tekemään hankintojaan suomalaiselta yritykseltä, on suomalaisten yritysten mahdollista rakentaa toimintojaan, työllistää ja investoida asiakkaiden palvelemiseen” – kertoo Golf Centerin toimitusjohtaja Marko Paski, ja jatkaa:
”Itse olemme tuoreimpana toimena avanneet uutukaisen lippulaivaliikkeen keskeiselle paikalle Tapiolan Golfkeskus TAGiin. Liike on toteutettu yhteisvoimin tärkeiden kumppaneidemme kanssa
. Mukana resursseineen ja asiantuntemuksellaan panostuksissa ovat kahdeksan johtavaa mailamerkkiä (Titleist, Callaway, Cobra, TaylorMade, Wilson, Mizuno, Nike ja Ping), Suomen johtava golfvalmentaja PGA pro Mika Piltz ja Golf Centerin henkilökunta, jolla on pitkä osaaminen suomalaisen golfaavan asiakkaan edessä.
Golf Center on tällaisten hankkeiden toteuttajaksi pitkäjänteinen, taloudellisesti vahva ja innostunut yhteistyökumppani” – kiteyttää toimitusjohtaja Paski.


Suomen Vahvimmat –sertifikaatti on näkyvä todiste yrityksen luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja erinomaisesta maksukyvystä. Sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö sertifioidun yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla.
Suomen Vahvimmat –sertifikaattiin oikeutettuja ovat Asiakastiedon 7-portaisen Rating Alfan kahteen ylimpään luottoluokkaan kuuluvat yritykset, joita on noin 12 % suomalaisyrityksistä. Vaatimukset näihin luokkiin pääsemiselle ovat yrityksen erinomaiset taloudelliset tunnusluvut, yrityksen positiiviset taustatiedot ja maksukäyttäytyminen. 
Yhdessä vahvasti eteenpäin!

Kauppalehti valitsi Golf Centerin vuoden 2016 Menestyjä -yritykseksi!

menestyjä