TAGin myymälämme muuntuu jälleen talviharjoittelukeitaaksi 18.11. alkaen. Talviharjoittelu toteutetaan yhdessä HLR Golf Academyn kanssa. Lue lisää talviharjoittelun aukioloajoista, hinnoista ja tiloista.

 
 
 
BONUSTA JOPA 9% VUOSIOSTOISTA!
Muista myös että nyt on viimeinen hetki kerryttää vuoden 2019 bonuksia! Tarkasta kassalta kauden bonuskertymäsi ja varmista ettet jää minkään kriittisen rajan alle! Kaikki muut tuotteet paitsi demomailat kerryttävät bonuksiasi.
 
 
VALTAKUNNALLINEN SISÄPELIKAUDEN AVAUS LA 9.11.
TAGi Talviharjoittelu starttaa 18.11. Tule nyt tutustumaan!
 
La 9.11. KLO 11-14 Sports Coach- simulaattorissa lähimmäs lippua kisa, tutustu samalla TrackManiin ja sen hyödyntämiseen harjoittelussa. Kahvitarjoilu. Talviharjoittelun ennakkomyyntitarjoukset voimassa vielä viimeistä päivää!
 
HLR Golf Academy avaa jälleen 18.11. talviharjoittelukeskuksen Tapiolan Golfkeskus TAGissa. Keskus tarjoaa lyöntipaikat harjoitteluun, puttialueen ja simulaattorin sekä opetuspalvelut yksilö- ja ryhmäopetukseen. Talviharjoituspakettien ennakkomyynti on jo alkanut. Ainutlaatuiseksi paikan tekee se, että samoissa tiloissa sijaitsee Golf Center Oy:n välinekauppa fittausstudioineen, OnGolf-matkatoimisto ja Ravintola Vista. Voit itse tutustua tiloihin 9.11. sisäpelikauden avauksessa.