TUPLABONUKSET HEINÄKUUSSA OSTETUISTA KAUDEN 2019 HYLLYRAUDOISTA!

Heinäkuu on valtavan hieno aika hankkia itselleen uudet rautamailat, joilla pelaat vaikka heti kesälomallasi! Kun ostat itsellesi heinäkuun aikana rautamailat, jotka löytyvät meiltä suoraan hyllystä, saat niistä bonukset tuplana! 

Tarjous koskee sekä fittauksen kautta että ilman fittausta ostettuja rautasettejä, jotka ovat tämän kauden mallistoa! Tarjous ei koske erikseen tilattavia mailoja, eikä edellisvuosien malleja. 

Jos siis ostat esimerkiksi 1500€ arvoisen setin mailoja hyllystä, bonuksesi karttuu 210€ normaalin 105€ sijasta! Tuplabonus näkyy tilillä elokuun puoleen väliin mennessä ja on sen jälkeen käytettävissä. Bonusta kertyy sekä myymälästä että verkosta ostetuista rautaseteistä.

 


 

SÄÄSTÄ 20€, TEE HYVÄÄ JA VOITA SAMALLA 500€ ONGOLF-LAHJAKORTTI!

Nyt alkoivat paidanvaihtoviikot - Yhteistyössä UFF ja OnGolfNyt on täydellinen hetki päivittää vanha pikee- tai muu paitasi uuteen. Hyvitämme TAGi:ssa vanhasta paidastasi 20€ vaihdossa uuteen normaalihintaiseen paitaan. Tuothan vain puhtaita ja ehjiä vaatteita, sillä toimitamme ne UFFille hyväntekeväisyyteen! 
 
Myös OnGolf on mukana kampanjassa: Kaikkien paitansa kierrätykseen tuoneiden ja samalla uuden ostaneiden kesken arvotaan 500€ OnGolf -matkalahjakortti!
 
Kampanjaan voi osallistua myös GOLFCENTER.fi-verkkokaupassa: 20€ alennuksen saa koodilla UFF20 ja 500€ OnGolf -matkalahjakorttiarvontaan pääsee mukaan postaamalla Twitteriin, Instagramiin tai Facebookiin kuvan kiertoon menevästä vaatteesta lisäten tunnisteiksi #GOLFCENTER ja #UFF