Blogi

6 aihetta 1-6 / 6

Välinekoulu For Dummies - Katsojakysymyksiä Toffille
Välinekoulu For Dummies - Katsojakysymyksiä Toffille
Blogi
August 17, 2020
Golfpisteen faksi lauloi ja Christoffer vastasi parhaansa mukaan. Voiko mailoja vaihtamalla päästä slaissista eroon? Kannattaisiko "Markan" vaihtaa grafiittivarsiin?
Lue lisää
Putterifittauksen avulla vähemmän lyöntejä
Putterifittauksen avulla vähemmän lyöntejä
Artikkelit
June 25, 2020
Putterit ovat aliarvostettuja mailoja, joiden valintaan harvoin panostetaan yhtä paljon kuin muiden mailojen valintaan. Todellisuudessa kyseessä on yksi bägin tärkeimmistä mailoista, jolla tehdään kierroksen ratkaisevat lyönnit, kertovat Golf Centerin asiantuntijat Henrik Karvinen ja Christoffer Reingoldt. Putterimitoituksella varmistetaan, että maila on pelaajalle paras mahdollinen. Opetusfittauksessa mitoitetulle mailalle saadaan käyttöohjeet ja eväät harjoitteluun.
Lue lisää
Henkka, puttijumala
Henkka, puttijumala
Blogi
June 17, 2020
PGA Pro Henrik Karvinen on yksi Suomen harvoja puttaamiseen erikoistuneita valmentajia ja täysiverinen ammattilainen.
Lue lisää
Röhnisch uutuudet hyllyssä
Röhnisch uutuudet hyllyssä
Blogi
June 17, 2020
Rönish on tänä vuonna sekoitus villejä kuvioita ja ajattomuutta.
Lue lisää
GOLFOUTLET avautunut!
GOLFOUTLET avautunut!
Uutiset
June 17, 2020
GOLFOUTLET myymälä on avautunut Golf Balance Espoon myymälän yhteyteen.
Lue lisää
Koronaviruksen vaikutukset
Koronaviruksen vaikutukset
Uutiset
June 17, 2020

Koronavirustilanne ei toistaiseksi vaikuta liikkeidemme aukioloihin, eikä verkkokaupan toimituksiin. Seuraamme tarkasti tilannetta ja käymme tarvittaessa keskusteluja viranomaisten kanssa. Pyrimme entisestään parantamaan liikkeidemme hygieniaa ja vähentämään tarpeettomia kontakteja myös lähettien sekä muiden toimijoiden kanssa.

Muistathan että verkkokauppamme GOLFCENTER.fi ja GOLFBALANCE.fi toimivat täydellä teholla ja kaikki tuotteet saa helposti tilattua vaikka kotiovelle. 

Mikäli haluat noutaa maksetun tilauksesi toimipisteistämme ilman lähikontaktia, niin soitathan kyseisen liikkeen numeroon ennen noutoa. Toimitamme pakettisi ulko-ovelle tai vaikka suoraan takakonttiin!

Muutamia toimenpiteitä liikkeidemme hygieniatason parantamiseksi:

1. Olemme lisänneet käsienpesumahdollisuuksia myymälöissämme. Kannustamme ja ohjeistamme myös asiakkaita näiden käytössä.

2. Henkilökuntamme on ohjeistettu tiukkojen hygieniastandardien käyttöön. Tämä sisältää mm. käsienpesun vähintään kerran tunnissa, sekä aina tilasta toiseen siirryttäessä.

3. Mitoitusstudioissamme olemme ottaneet käyttöön menetelmän, jossa jokainen asiakkaan lyömä maila siirretään erilliseen pesupisteeseen ja pestään/desinfioidaan huolellisesti ennen sen palauttamista käyttöön.

4. Olemme poistaneet liikkeistämme mitoituksiin lainattavat hanskat sekä testisukat. Hyllyssä olevia hanskoja ei ole myöskään enää mahdollista kokeilla ennen ostopäätöstä.

5. Kiinnitämme entistä enemmän huomiota yhteisten tilojen ja pintojen puhdistukseen sekä ohjeistamme myymälöissämme asiakkaita toimimaan hygienisesti mm. maksutapahtumien yhteydessä.

6. Olemme ohjeistaneet koko henkilökuntaamme siitä ettei työpaikalle saa tulla mikäli tuntee oloaan lainkaan kipeäksi tai on altistunut tartunnan saaneelle.

Lue lisää

6 aihetta 1-6 / 6

Liity VIP Bonus -asiakkaaksi!

Bonusta vuosiostoista jopa 9 %

Bonusta ostoksistasi

Kutsuja tapahtumiin

30 päivän duffiturva yli 300 euron mailaostoksiin

Ostostesi takuutiedot säilyvät tallessa

Lue lisää