Blogi

8 aihetta 1-8 / 8

TAGi Talvigolf on nyt auki!
TAGi Talvigolf on nyt auki!
Blogi
16/11/2020

Avasimme lauantaina 14.11. Tapiolan Golfkeskuksen myymäläämme lyöntipaikoista ja simulaattoreista muodostuvat talviharjoittelutilat.

Lyöntialueeltamme löytyy yhdeksän tilavaa paikkaa,
joista jokaisessa on käytössä lyöntinalysaattori.

Custom fit LAB -lyöntistudiomme ovat muunnettu TrackMan-simulaattoreiksi. Markkinoiden tarkimmalla lyönitutkalla ja parhaalla grafiikalla varustettu simulaattori vie sinut virtuaaligolfmatkalle kansainvälisille huippukentille.

TrackMan-simulaattorissa voit pelata yksin tai vaikka neljän hengen porukassa. Myös henkilökuntamme tykkää TrackMan-simulaattorilla pelaamisesta, kysy vinkit parhaista kentistä! Simulaattorituntien hinnat 35 € arkisin klo 10-16 ja 40 € arkisin klo 16-21 sekä viikonloppuisin klo 10-18.

Myymälämme yhteyteen on rakennettu yhdeksän tilavaa lyöntipaikkaa, joista jokainen on varustettu lyöntianalysaattorilla harjoittelun monipuolistamiseksi. Analysaattorin avulla saat lyöntidatan kätevästi laitteen näytölle, mikä tekee treenaamisesta mielekkäämpää.

Saatavilla olevat analysaattoripaikat ovat: TrackMan, ForeSight GC2, SkyTrak ja Swing Caddie SC300.

Lyöntipaikat alkaen 10 € / h. Tervetuloa kokeilemaan!

Kurkkaa verkkosivustomme sarjakorttitarjoukset talven treeneihin täältä.

Varaa lyöntipaikka ja simulaattorivuoro kätevästi nettikalenteristamme Vellossa.

Kysy myös vakiovuoroista! TrackMan-simulaattoriin ja lyöntipaikoille on vielä saatavilla prime time -aikoja.

Piltz Golf Schoolin opetus- ja ryhmävalmennuspalvelut löydät meiltä! Huippuammattilaiset Mika Piltz ja Henrik Karvinen opettavat tiloissamme ympäri vuoden. Lisätietoja Piltz Golf Schoolin valmennuspalveluista täältä.

Aiempina vuosina talviharjoittelua tiloissamme operoinut HLR Academy keskittyy tänä talvena valmennuspalveluiden tarjoamiseen. Hanna-Leena Ronkaisen talven opetuspalvelut saat meidän tiloissamme jatkossakin, yhteydenotot Hanna-Leenalle hanna-leena(a)golfacademy.fi.

Tervetuloa treenaamaan talvella TAGi:in!

Lue lisää
Treenaa talvella TAGi:ssa!
Treenaa talvella TAGi:ssa!
Blogi
21/10/2020

TAGi Talvigolf avaa talviharjoittelukauden 14.11.2020.

Golf Center TAGi:n myymälän yhteydestä löydät talvikaudella kahdeksan sisälyöntipaikkaa, Trackman-simulaattoristudion sekä normaalit mitoituspalvelut. Jokaiselta lyöntipaikaltamme löytyy lyöntianalysaattori ja treenipallonamme on Titleist Pro V1. Tule treenaamaan koko talven ajan vaikka joka päivä!

Käytämme Trackman, SkyTrak sekä Swing Caddie SC300 -lyöntianalysaattoreita. Erillisestä lyöntistudiosta löydät markkinoiden tarkimman Trackman-golfsimulaattorin, joka takaa mukavat virtuaalipelit ystäviesi kanssa.

Talviharjoittelu avoinna:

arkisin 10-21

la-su 10-18 

HUOM! TAGi Talvigolf laajentaa Golf Center TAGi:n aukioloa, joten löydät tarvitsemasi golfvarusteet myös ilta- ja viikonlopputreeniesi yhteydessä. Kysy välineasiantuntijoiltamme neuvoa!

Katso talven treenituotteet tästä

Varaa lyöntipaikka tai simulaattori (ajanvaraus on jo auki) TÄSTÄ

Ravintola Vista TAGin yläkerrassa on avoinna myös talvisin! Tarkista talven aukioloajat tästä ja piipahda treenaamisen ohessa kahville, virvokkeelle, lounaalle tai illalliselle!

Tapiolan Golfkeskus TAGi, Turverandantie 17, 02180 Espoo | Golf Center TAGi tagi@golfcenter.fi, 020 7428 500

Treenaa talvella TAGi:ssa!

SkyTrak ja ForeSight GC2 -lyöntianalysaattoreilla saat helposti tulkittavaa dataa lyönneistäsi.
TrackMan antaa tarkan ja monipuolisen datan sekä mailan, että pallon liikkeestä.
Simulaattorilla pääset turvallisesti virtuaaligolfmatkalle maailman huippukentille.

Lue lisää
Välinekoulu For Dummies - Katsojakysymyksiä Toffille
Välinekoulu For Dummies - Katsojakysymyksiä Toffille
Blogi
17/08/2020
Golfpisteen faksi lauloi ja Christoffer vastasi parhaansa mukaan. Voiko mailoja vaihtamalla päästä slaissista eroon? Kannattaisiko "Markan" vaihtaa grafiittivarsiin?
Lue lisää
Putterifittauksen avulla vähemmän lyöntejä
Putterifittauksen avulla vähemmän lyöntejä
Blogi
25/06/2020
Putterit ovat aliarvostettuja mailoja, joiden valintaan harvoin panostetaan yhtä paljon kuin muiden mailojen valintaan. Todellisuudessa kyseessä on yksi bägin tärkeimmistä mailoista, jolla tehdään kierroksen ratkaisevat lyönnit, kertovat Golf Centerin asiantuntijat Henrik Karvinen ja Christoffer Reingoldt. Putterimitoituksella varmistetaan, että maila on pelaajalle paras mahdollinen. Opetusfittauksessa mitoitetulle mailalle saadaan käyttöohjeet ja eväät harjoitteluun.
Lue lisää
Henkka, puttijumala
Henkka, puttijumala
Blogi
17/06/2020
PGA Pro Henrik Karvinen on yksi Suomen harvoja puttaamiseen erikoistuneita valmentajia ja täysiverinen ammattilainen.
Lue lisää
Röhnisch uutuudet hyllyssä
Röhnisch uutuudet hyllyssä
Blogi
17/06/2020
Rönish on tänä vuonna sekoitus villejä kuvioita ja ajattomuutta.
Lue lisää
GOLFOUTLET avautunut!
GOLFOUTLET avautunut!
Blogi
17/06/2020
GOLFOUTLET myymälä Golf Balance Espoon myymälän yhteydess.
Lue lisää
Koronaviruksen vaikutukset
Koronaviruksen vaikutukset
Blogi
17/06/2020

Koronavirustilanne ei toistaiseksi vaikuta liikkeidemme aukioloihin, eikä verkkokaupan toimituksiin. Seuraamme tarkasti tilannetta ja käymme tarvittaessa keskusteluja viranomaisten kanssa. Pyrimme entisestään parantamaan liikkeidemme hygieniaa ja vähentämään tarpeettomia kontakteja myös lähettien sekä muiden toimijoiden kanssa.

Muistathan että verkkokauppamme GOLFCENTER.fi ja GOLFBALANCE.fi toimivat täydellä teholla ja kaikki tuotteet saa helposti tilattua vaikka kotiovelle. 

Mikäli haluat noutaa maksetun tilauksesi toimipisteistämme ilman lähikontaktia, niin soitathan kyseisen liikkeen numeroon ennen noutoa. Toimitamme pakettisi ulko-ovelle tai vaikka suoraan takakonttiin!

Muutamia toimenpiteitä liikkeidemme hygieniatason parantamiseksi:

1. Olemme lisänneet käsienpesumahdollisuuksia myymälöissämme. Kannustamme ja ohjeistamme myös asiakkaita näiden käytössä.

2. Henkilökuntamme on ohjeistettu tiukkojen hygieniastandardien käyttöön. Tämä sisältää mm. käsienpesun vähintään kerran tunnissa, sekä aina tilasta toiseen siirryttäessä.

3. Mitoitusstudioissamme olemme ottaneet käyttöön menetelmän, jossa jokainen asiakkaan lyömä maila siirretään erilliseen pesupisteeseen ja pestään/desinfioidaan huolellisesti ennen sen palauttamista käyttöön.

4. Olemme poistaneet liikkeistämme mitoituksiin lainattavat hanskat sekä testisukat. Hyllyssä olevia hanskoja ei ole myöskään enää mahdollista kokeilla ennen ostopäätöstä.

5. Kiinnitämme entistä enemmän huomiota yhteisten tilojen ja pintojen puhdistukseen sekä ohjeistamme myymälöissämme asiakkaita toimimaan hygienisesti mm. maksutapahtumien yhteydessä.

6. Olemme ohjeistaneet koko henkilökuntaamme siitä ettei työpaikalle saa tulla mikäli tuntee oloaan lainkaan kipeäksi tai on altistunut tartunnan saaneelle.

Lue lisää

8 aihetta 1-8 / 8

Liity VIP Bonus -asiakkaaksi!

Bonusta vuosiostoista jopa 9 %

Bonusta ostoksistasi

Kutsuja tapahtumiin

30 päivän duffiturva yli 300 euron mailaostoksiin

Ostostesi takuutiedot säilyvät tallessa

Lue lisää