Blogi

Kevään treeniuutuus: Piltz Boot Camp

Mikä olisi parempi tapa aloittaa golfkesä, kuin ammattilaisen valmennuksessa! Nyt siihen on erinomainen mahdollisuus, sillä PGA Pro Mika Piltzin aina melkoisen täyteen varattuun kalenteriin on varmistettu tilaa uudelle harjoittelutuotteelle. Verkkokauppamme asiakkaana saat ensisijaisen mahdollisuuden varmistaa paikan huippuvalmentajan kurssilta. Kurssilla käydään tehokkaasti läpi samoja harjoitteita, joita Mika käyttää mm. valmennettavansa ET-pelaaja Kalle Samoojan kanssa.

Kolmen treenin jälkeen hallitset pelin fundamentaalit varmemmin ja saat hyvät lähtökohdat parhaalle golfkaudellesi!

Järjestämme yhteistyössä Tapiola Golfin ja Piltz Golf Schoolin kanssa Piltz Boot Camp -pienryhmävalmennukset touko- ja kesäkuussa Tapiola Golfissa. Eksklusiiviseen, mutta edulliseen treeniryhmään on helppo ostaa paikka suoraan verkkokaupastamme täältä.

Piltz Boot Camp sisältää kolme pienryhmätreeniä upeissa Tapiola Golfin puitteissa Espoossa, jossa aurinko paistaa tunnetusti kuin Naantalissa. Treenien teemoina ovat raudat, wedget ja puumailat. Paikalla on lisäksi aina välineasiantuntijamme auttamassa pelaajia oikeiden välineiden löytämisessä. Treenit pidetään klo 18:30-20:00 Golf Center TAGi:n studioiden edessä, ulkona. Osallistujilla on mahdollisuus tulla paikalle jo myymälän sulkeutuessa klo 18:00 alkaen nauttimaan Olvin virvokkeista ja kauden uutuustuotteista.

Treeniryhmät ovat:

1. Ryhmä: tiistai-iltaisin 4.5. / 11.5. / 18.5. - TÄYNNÄ

2. Ryhmä: torstai-iltaisin 6.5. / 13.5. / 20.5. - TÄYNNÄ

3. Ryhmä: tiistai-iltaisin 25.5. / 1.6. / 8.6. - TÄYNNÄ

4. Ryhmä: torstai-iltaisin 27.5. / 3.6. / 10.6. - TÄYNNÄ

5. Ryhmä: tiistai-iltaisin 15.6. / 22.6. / 29.6. - TÄYNNÄ

Osta paikkasi treeniryhmään täältä: https://golfcenter.fi/piltz-boot-camp.html

Edellinen Seuraava