Blogi

Janne Timosen tervehdys asiakkaille

Hei.

Golfkausi 2021 lähenee, vaikka elämme jatkuvasti meihin vaikuttavan pandemian keskellä. Viime vuosi oli golfin osalta onnistunut. Suomalainen huippugolf on vahvasti esillä ja lajin pariin on saatu valtava määrä harrastajia tukemaan lajin kehittymistä. Uusien pelaajien keski-ikä on ennätyksellisen alhainen. Golfin aloittamisen kynnys ei ole koskaan ollut näin matala.

Olemme jatkossakin näkyvillä kahden voimakkaan ja täysin kotimaisen brändimme, Golf Balancen ja Golf Centerin voimin. Kolme jättimyymäläämme sekä kaksi verkkokauppaamme GOLFCENTER.fi ja GOLFBALANCE.fi palvelevat sinua Suomen laajimmalla tuotevalikoimalla.

Monet eri kanavat, golfkentät ja tavarantoimittajat ennakoivat suuria pelaajamääriä tälle vuodelle. Olemme ottaneet tämän huomioon ennakko-ostoja tehdessä ja varastoamme täydentäessä. Pyrimme kaikin mahdollisin keinoin minimoimaan Brexitin ja covid-19:n aiheuttamat haasteet tuotteiden saatavuuden osalta.

Määritimme syksyllä käydyn strategiatyön tuloksena konsernille tuoreen arvopohjan, joista asiakkaillemme tärkeänä mainitsen peli-ilon. Asiakkaidemme, muiden sidosryhmiemme ja henkilökuntamme peli-ilon kehittäminen on toimintamme keskiössä. Olemme tehneet viime kuukausina mittavia uudistustöitä niin kivijalan kuin verkkokaupan osalta palvellaksemme sinua entistä laadukkaammin ja turvallisesti.

Vantaan myymälämme ilme on talven aikana täysin uudistettu. Asiakkaidemme käytössä on nyt huippuluokan lyöntistudiot. Asiantuntevat mitoittajamme odottavat innolla kevätauringon aktivoimia asiakkaita. Olemme tehostaneet logistiikkatoimintojamme mahdollistaaksemme nopean ja aukottoman palvelun myymälöidemme ja verkkokauppojemme asiakkaille.

Viime vuonna kasvanut, mutta tiivis organisaatiomme luo meille avainaseman kotimaisen golfin asiantuntijana ja palvelujen tarjoajana. Pyrimme aina siihen, että ammattitaitoomme ja viimeisimpään osaamiseemme voi luottaa. Haluamme palvella laadukkaasti jokaista golfaria Hangosta Utsjoelle.

Toivon, että olemme pian tilanteessa, jossa kaikkien on turvallista liikkua, tavata toisiaan ja nauttia golfkesästä ilman terveyshuolia. Huomioimme jatkuvasti henkilökuntamme ja asiakkaidemme turvallisuuden viranomaisten suosituksia ja rajoituksia noudattaen. Myymälähenkilökuntamme suojautuu asianmukaisesti maskeihin ja huolehtii tehostetusta hygieniasta tiloissamme. Testimailamme desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen. Toivon sinun huomioivan yleiset suositukset asioidessasi myymälöissämme. Näin mahdollistamme golfkaudesta nauttimisen mahdollisimman monelle.

Olen iloinen kertoessani, että VIP Bonus -kanta-asiakasjärjestelmämme on nyt käytössä myös Golf Balancen myymälöissä ja verkkokaupassa. Kerryttämällä ostoksia kolmessa myymälässämme ja verkkokaupoissamme saat kalenterivuoden ostoksistasi 2 - 9 % bonusta ja muita laadukkaita etuja. VIP Bonus -asiakkaanamme saat myös ensimmäisten joukossa hyödyllistä tietoa välineistä ja kampanjoistamme uutiskirjeen muodossa.

Haluan kiittää sinua tuestasi. Olen toiveikas, että saamme nauttia vuonna 2021 vahvan ja ehjän golfkauden - golfkauden, jota kuvastavat onnistumiset, sosiaalisuus ja pitkä, kuuma kesä.

Peli-ilossasi mukana,

Janne Timonen

toimitusjohtaja,

Golf Center Oy

Edellinen Seuraava