Blogi

TaylorMade Spider is bäk!

TaylorMaden Spider on yksi maailman tunnetuimpia putterimallistoja ja Spiderilla ovat pelanneet viime vuosina enemmistö maailman top-10 pelaajista. Ainutlaatuinen design ja erikoismateriaalit varmistavat, että uutuusmalliston työkalut jatkavat maailman kärkipelaajien bägeissä tänäkin vuonna. Uusi mallisto koostuu neljästä eri lapamallista, joista jokaisesta löytyy myös vaihtoehtoja varren kiinnitykselle riippuen pelaajan puttiliikkeestä.

Spider EX ja X ovat vahvasti erottuvilla tähtäysviivoilla ja -pisteillä viimeisteltyjä mallet -puttereita, joiden design on hienovarainen ja maltillinen. Ne eivät hyppää silmille putterihyllystä, mutta toimivat juuri niin tarkalla tuntumalla, kuin maailman parhaiden pelaajien valitsemalta putterilta voi odottaa. Putterimallit ovat saatavilla kolmella erilaisella varren kiinnityksellä.

Spider S ja SR ovat mallet -puttereita hieman erottuvammalla muotoilulla. Ne ovat todella anteeksiantavia ja vakaasti liikkuvia puttereita. Mallit ovat saatavilla kahdella erilaisella varren kiinnityksellä.

Spider EX & X -mallien uusi Pure Roll² -insertti on yhdistelmä uretaania ja alumiinia. Uusi lyöntipinta antaa pallolle entistä vahvemman kierteen, jonka ansiosta pallo pysyy linjassaan paremmin. Spider S & SR -malleissa käytetään viime vuodeltakin tuttua, hieman uutta mallia paksumpaa ja originaalia Pure Roll -inserttiä.

Malliston Fluted Feel™ -varsi on täysin uutta designia. Varteen on rakennettu pehmeämpi osuus noin 10 cm lavan yläpuolelta. Erittäin mielenkiintoinen uutuusominaisuus tuottaa tarkemman osumatuntuman ja vakauttaa putterin liikehdintää. Toisin sanoen Spiderin voi odottaa olevan entistä anteeksiantavampi, mutta myös tunnokkaampi putteri.

Putterit tulevat myyntiin myymälöihimme ja verkkokauppoihimme kevään aikana. Ennakoidut alkamisajankohdat myynnille: Spider EX / Spider X mallit 12.3. ja S / SR mallit 9.4. alkaen.

Puttereiden suositushinnat ovat: Spider EX 349 €, Spider X 299 €, Spider S & SR 299 €. Putterit ovat saatavilla myös custom-tuotteena 32-37" mittaisella varrella.

Varaa aikasi Sam Putt Lab -putterimitoitukseemme klikkaamalla mitä tahansa artikkelin kuvaa tai tästä. Putterimitoituksessamme asiantuntijamme selvittää kanssasi sinulle sopivimman mallin.

Saatavilla oleva Spider -mallisto.

Edellinen Seuraava