Blogi

Garmin Approach S12 & S42

Garmin julkaisi maaliskuun lopulla kaksi täysin uutta golfkelloa etäisyyksien mittaamiseen ja pelin analysoimiseen. Varastostamme löydät molemmat mallit kaikissa väreissä, vaikka kauden ensimmäiselle kierrokselle. Jos vanhan kellosi akku reistailee, ovat uudet mallit erittäin houkuttelevia pitkillä akun kestoillaan.

Approach S42 -GPS-golfälykello parantaa pistetilannettasi kentällä ja näyttää upealta ranteessa myös vapaa-ajalla. Sen etuihin kuuluvat kirkas näyttö, joka toimii auringonpaisteessa, pitkä akunkesto sekä monipuoliset älyominaisuudet. Suuri, metallikehyksinen värikosketusnäyttö on selkeälukuinen ja tyylikäs. S42:n hinta on 329 €. Osta uusi S42 tästä.

Approach S42 -kellosta on saatavilla kolme tyylikästä väriä.
S42:sta löytyy todella monipuoliset ja helppokäyttöiset ominaisuudet.

Garmin Approach S42 -kellossa on esiladattuna yli 42 000 golfkenttää. Voit ladata useimmin pelaamiesi kenttien päivitykset helposti ja aina ilmaiseksi. Seuraa tilannetta ja pisteitä AutoShot -toiminnolla, joka seuraa lyöntejä ja lyöntimatkoja automaattisesti (puttauksia ei seurata). Pariliittämällä kellon valinnaisiin Approach® CT10 -seuranta-antureihin (myydään erikseen) saat käyttöösi lisää seurantaominaisuuksia pelikierrosten tutkimiseksi.

Viheriönäkymässä näet viheriön todellisen suunnan riippumatta sijainnistasi kentällä, ja voit varmistaa mittaustarkkuuden vetämällä ja pudottamalla lipputankoa kentällä. Voit tarkistaa viheriön etu- ja takareunan sekä keskikohdan etäisyydet nopeasti, jotta pystyt parhaaseen lyöntisuoritukseesi.

Uusi S12 on saatavissa kolmessa eri värissä.

Toinen uutuusmalli tälle kaudelle on S12, joka asemoituu edullisempaan hintaluokkaan perusmallin etäisyysmittarina. S12:ssa on mustavalkoinen, todella kirkas näyttö, jonka käyttö auringonpaisteessa sujuu todella hyvin. Akun kesto on todella pitkä, jopa 30 tuntia golfkäytössä, joten yhdellä latauksella selviää rankemmistakin peliviikonlopuista. Laitteen hinta on 219 €. Osta uusi S12 tästä.

Uudessa, pyöreässä kellomallissa on tarkka näyttö ja esiladattuna vastaavasti yli 42 000 kenttäkarttaa, kuten Approach -sarjan muissakin malleissa. Näytöltä selviää kaikki tärkeimmät etäisyydet kentällä vaihtamalla näkymästä toiseen. Kello on pariliitettävissä Approach® CT10 -seuranta-antureihin. Voit tarkistaa nopealla vilkaisulla viheriön etu- ja takareunan sekä keskikohdan sekä esteiden ja doglegien sijainnit.

Edellinen Seuraava