Blogi

The Masters 2021 -huutokauppa

Masters -viikonloppuna voit huutaa itsellesi äärimmäisen harvinaisen TaylorMaden Dustin Johnson Limited Edition Spider S -putterin Golf Centerin Facebook-sivulla! Putteri on oikeakätinen, 35" ja viimeistelty upeilla yksityiskohdilla, kuten mustalla Black Chrome steel -varrella ja Special Edition Super Stroke Counter Core Pistol GT 1.0 -gripillä. Mailanpääsuojus on myös erityisen hieno. Putterin valmistukseen syntyi inspiraatio Dustin Johnsonin vuoden 2020 Masters -voitosta. Näitä on tullut Suomeen vain muutama kappale!

?Putterin itselleen huutanut saa valita hyväntekeväisyyskohteen, johon huudettu summa ohjataan täysimääräisenä.
?DJ Limited Edition Spider on samanlainen putteri, jolla DJ itse pelaa.
?Putterin itselleen huutanut voittaja voi käydä räätälöimässä putterin lie- ja loft-kulmat itselleen täydellisiksi välineasiantuntijallamme TAGi:ssa.

Huutokauppa käydään Facebook-sivullamme perjantain ja sunnuntain välillä (9.4. klo 17.00 - 11.4. klo 21.00). Korkeimman huudon tehnyt ja putterin kotiinsa vievä voi valita itse hyväntekeväisyyskohteen, johon koko huudettu summa ohjataan. Vuonna 2020 järjestetyssä huutokaupassa TaylorMaden Masters -bägistä huudettu hinta ohjattiin Pelastakaa Lapset ry:lle vähävaraisten nuorten harrastustoimintaan.

Säännöt (löytyvät myös Facebook-sivun julkaisusta):

Osallistu kommentoimalla huutamasi summa Facebookista löytyvään huutokauppajulkaisuun. Jokainen huuto on sitova osallistuminen huutokauppaan. Minimikorotus on 5 € ja huutokaupan aloitushinta 200 €. Osallistumisaikana tehty korkein huuto voittaa huutokaupan. Osallistumisaika on 9.4. klo 17.00 - 11.4. klo 21.00. Ilmoitamme voittajan julkaisussa ja kommenteissa huutokaupan päätyttyä. Olemme voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Huuda TaylorMaden keräilyharvinaisuus ja tee samalla hyvää!

EDIT: Putteri huutokaupattiin mahtavalla 800 € summalla, joka ohjattiin täysimääräisenä Hope - Yhdessä ja Yhteisesti ry:lle!

Edellinen Seuraava