Blogi

Työntekijäesittelyssä välineasiantuntija Harri Honkaniemi

Työntekijäesittelymme jatkuvat ja teemme loppukauden aikana myyjiämme ja muuta henkilöstöämme tutummaksi asiakkaillemme. Organisaatiomme on täynnä toinen toistaan innokkaampia golfareita ja asiakaspalvelun ammattilaisia.

Harri on golfalan moniosaaja ja kollega, josta ei voi olla pitämättä. Työkaverit kuvailevat Harria luotettavana, sanansa mittaisena miehenä, jonka kanssa on helppo työskennellä. Harri työskentelee Golf Center TAGi:ssa mailamitoittajana ja välineasiantuntijana, mutta on myös koulutettu golfopettaja ja pitää mielellään tunteja eri tasoisille harrastajille.

"Pääsen työssäni mailamitoittajana yhdistämään intohimoni golfia kohtaan sekä väline-, että opetuspuolella. Pääosa työstäni on asiakaspalvelua ja myyntiä joko myymälän lattialla tai lyöntistudioissamme. Parhaita hetkiä työssäni onkin saada asiakas onnistumaan ja hyvälle tuulelle. Yleensä golfmailat ja muut varusteet löytävät uuden omistajan siinä sivussa. Monipuolinen tuotevalikoima ja laadukkaat työkalut mailamitoitukseen mahdollistavat sen, että pääsemme aina hyvään yhteisymmärrykseen asiakkaan kanssa siitä, mikä on hänelle parasta."

"Joskus voi käydä niin, ettei asiakas osu edes palloon, tai on tullut mailojen perässä, jotka eivät sovi alkuunkaan hänen lyöntiinsä. Silloin on hyvä olla rehellinen ja ottaa pieni aikalisä. Silloin tällöin, mutta kuitenkin hyvin harvoin tulee eteen tilanteita, että mitoitus kannattaa siirtää myöhemmäksi ja kehottaa asiakasta menemään rangelle hakemaan tuntumaa. Jokainen asiakas arvostaa suoraa ja rehellistä palvelua enemmän kuin hyviä ja nopeita kauppoja. Asiakkaat voivat varata aikoja minulle mailamitoitukseen nettiajanvarauskalenteristamme."

"Myyntityöhön golfkaupassa liittyy toki paljon muutakin kuin vain mailojen myynti. Välineasiantuntijana tehtäväni on auttaa asiakasta valitsemaan sopivimmat varusteet myös kaikista muista tuoteryhmistä ja löytää ratkaisuja tarpeisiin sekä puutteisiin, joita asiakas ei välttämättä tajunnut edes myymälään tullessa olevan. Työni on monipuolista ja ennen kaikkea sosiaalista."

"Vuonna 2015 päätin, että aion tehdä harrastuksestani itselleni ammatin ja aloitin golfopettajan opinnot. Sillä tiellä ollaan edelleen. Kouluttautumisessani on viisi steppiä. Tällä hetkellä olen suorittanut kaikki golfpuolen opinnot ja olen PGA:n kokelasjäsen. Käymättä on vielä viimeinen vaihe, VAT eli valmentajan ammattitutkinto, jonka aion suorittaa lähitulevaisuudessa."

"Golfopettajan työni aloitin Forsell & Purhonen Academyssa pitämällä green card -kursseja ja juniorileirejä. Vastuullani oli lisäksi pienimmät juniorit kolmen kauden ajan Pickala Golfissa, joka on minulle kuin toinen koti. Tällä hetkellä annan yksityisopetusta Golf Centerin ja Golf Balancen tiloissa muun myyntityön ohella."

"Työn luonne golftoimialalla on hyvin sesonki painotteinen ja kesä on kiireistä aikaa päivästä riippumatta, kun taas talvella on rauhallisempaa. Omat pelit jäävät kesällä hieman vähemmälle, mutta työkavereiden kanssa on aina mukava pelailla aikaisin aamulla ennen työvuoroa sekä myöhään illalla. Kaikissa töissä on omat haasteensa, mutta työ golfin parissa on juuri nyt parasta, mitä voin kuvitella."

Edellinen Seuraava