Blogi

Uutuus: Cobra LTDx draiverit

MYYNNISSÄ NYT!

Tekniset läpimurrot eivät tapahdu yhdessä yössä ja Cobran uusi LTDx onkin tuote, jossa kiteytyy insinöörien vuosien suunnittelutyö materiaalien, painojakauman, aerodynamiikan sekä keinoälyn parissa.

Insinöörityön lopputuloksena on syntynyt tälle vuodelle Cobran ensimmäinen draiveri, jonka painovoiman keskipiste on nolla ja jonka MOI arvo on yli 5000. Nämä ominaisuudet synnyttävät ennennäkemätöntä vauhtia pallolle vähemmällä kierteellä, vähentämättä kuitenkaan mailan anteeksiantavuutta.

PWR-COR TECHNOLOGY

PWR-COR multimateriaalin painotusjärjestelmä muodostuu teräksestä ja alumiinista. PWR-COR:n avulla lavan painopiste on saatu lähemmäksi lyöntipintaa ja alemmas, jolloin palloon syntyy vähemmän kierrettä ja lisää lähtönopeutta.

H.O.T FACE TECHNOLOGY

H.O.T (Highly Optimized Topology) Face Technologyn suunnittelutyössä on hyödynnetty tekoälyä ja koneoppimista. Lapaan on näin ollen saatu viisitoista niin sanottua kuumaa kohtaa, jotka tuottavat kovempia pallon lähtönopeuksia myös huonommilla osumilla. Lyöntipinta on entistäkin anteeksiantavampi ja lyönnit suorempia.

MULTI-MATERIAL CHASSIS

Hiilikuidusta valmistettu kruunu ja pohjalevyt yhdistettynä päivitettyyn Titanium Speed Frame -runkoon tehostavat painon jakaumaa ja tekevät mailasta vakaamman.

KOLME MALLIA LTDx, LTDx LS ja LTDx MAX

Uusia LTDx -draiverimalleja on kolme kappaletta. Lisäksi naisille suunnittellulla LTDx MAX Ladylla on oma väritys.

LTDx LS (Low Spin)

Vähäkierteinen draiveri on suunniteltu pelaajille, joiden mailanpään vauhti on keskimääräistä kovempi ja jotka kaipaavat vähemmän spinniä ja enemmän muokattavuutta lyöntiinsä. LS -mallin pohjassa olevien 3 ja 10 gramman painoilla draiverin lyöntiominaisuuksia voi työstää pelaajan tarpeiden mukaisesti joko draw- tai fade-painoiseksi.

Tilaa LTDx LS tästä.

LTDx

Niin sanottua perusmallia Cobra kuvailee sloganilla "Distance for the masses". LTDx sopii useimmille pelaajille tuoden lisää pituutta sekä lisäksi rekka-autollisen anteeksiantavuutta. Mallissa on neutraalipainotus ja lapa tuottaa korkeamman lentokaaren, vähemmällä alakierteellä.

Tilaa LTDx tästä.

LTDx MAX

Max on teknologialtaan pitkälti sama maila kuin LTDx:n neutraali sisarmalli. Erona on se, että MAX -mallin kantaan on lisätty 10 gramman paino, mikä tekee Maxista hieman draw-painotetun version. Malli sopii erityisen hyvin slaissia tai vahvaa "leikkuria" pelaaville.

Tilaa LTDx MAX tästä.

LTDx -mallistoon kuuluvat draivereiden lisäksi väyläpuut, hybridit ja raudat. Esittelemme seuraavassa blogijulkaisussa LTDx -malliston näitä lisää.

CUSTOM-FIT | MAILANMITOITUS

Cobra LTDx -demomailat saapuvat asiakkaiden testikäyttöön helmikuun alkupuolella. Ilmoitamme mailojen saapumisesta markkinointikanavissamme.

LTDx -draivereihin on saatavilla laaja valikoima varsia ja eri kombinaatioita pääset kokeilemaan TAGi:ssa ja Golf Balance Vantaan myymälässä välineasiantuntijoitamme hyödyntäen.

Mailat ovat jo myynnissä verkkokaupoissamme ja myymälöissämme. Tervetuloa välineasiantuntijamme mitoitukseen.

Cobra LTDx draiverin suositushinta on 499 €.

GOLFCENTER.fi
Varaa aika mitoitukseen logoa painamalla.

Edellinen Seuraava

Aiheeseen liittyviä tuotteita