Blogi

Hyvää joulua!

Hyvä asiakkaamme.

Kulunut vuosi on ollut mielenkiintoinen monella tapaa. Yhdistyimme Golf Balancen kanssa palvellaksemme teitä monipuolisemmin ja rakentaaksemme vahvemman yhteisön. Kohtaatte jatkossakin Golf Center- ja Golf Balance-brändit. Koronavirusepidemia on aiheuttanut tiukkoja rajoituksia päivittäiseen toimintaamme ja häirinnyt tavaran saatavuutta koko vuoden. Matkailuala on ollut täysin pysähdyksissä maaliskuusta alkaen. Tunnelin päässä on kuitenkin jo valoa.

Yhteisen organisaation ja kulttuurin kehittäminen Golf Balancen kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin ja otamme yhdessä merkittäviä askeleita eteenpäin. Yhdistymisemme mahdollisuuksia kuvaa tasaisuus. Liiketoimintamme on vahvempaa ja palvelutasomme on korkeampi. Tarjoamme ensi kaudellakin asiantuntevaa palvelua kolmessa remontoidussa huippumyymälässä ja kahdessa verkkokaupassa ympäri vuoden. Entistä laajempi yhteistyökumppaniverkosto luo monipuolisia mahdollisuuksia golfelämysten tarjoamiseen.

Golfcenter.fi ja golfbalance.fi verkkokauppojen toiminnallisuutta on parannettu uudistuksin. Vuodenvaihteessa toteutuva yhteisen logistiikkakeskuksen perustaminen Varistoon parantaa asiakaspalvelumme laatua entisestään.

Koronavirusepidemia on pystytty huomioimaan toiminnassamme erilaisin turvallisuustoimenpitein ja olemme pystyneet loppusyksystä tarjoamaan mahdollisuuden talviharjoittelulle myymälöissämme. Myymälät on saatu pidettyä auki koko vuoden kevään hetkellisestä liiketoiminnan hiljentymisestä huolimatta. Vuodesta tuli lopulta kotimaisen golfin kannalta erittäin onnistunut. Kiitos siitä.

OnGolfissa liiketoiminta pysähtyi matkailurajoitusten vuoksi keväällä. Tuomas Kiiskinen ja hänen asiantunteva tiiminsä ovat kuitenkin pitäneet huolen siitä, että matkailun käynnistyessä OnGolf on Suomen golfmatkatoimistojen ykkönen.

Joulusesonki on piristänyt talven myyntiämme mukavasti. Mikäli sinulla on tarve vaihtaa kuusen alle löytäneitä golfvarusteita, voit hyödyntää pidennettyä vaihto-oikeuttamme tammikuun loppuun asti. Ensi kaudella toimintamme kehittyessä golfarit hyötyvät entistä enemmän. Seuraa kanaviamme ja muista tilata uutiskirjeemme, jotta saat ajankohtaiset uutiset ensimmäisten joukossa. Kiitos kuluneesta vuodesta jokaiselle teistä.

Vuodesta selvittiin lopulta hyvin, yhdessä.

Rauhallista ja onnellista joulua!

Janne Timonen

Toimitusjohtaja

Golf Center Oy

Edellinen Seuraava

Liity VIP Bonus -asiakkaaksi!

Bonusta vuosiostoista jopa 9 %

Bonusta ostoksistasi

Kutsuja tapahtumiin

30 päivän duffiturva yli 300 euron mailaostoksiin

Ostostesi takuutiedot säilyvät tallessa

Lue lisää