Blogi

Uutuus: Callaway Rogue ST väyläpuut

Saamme Rogue ST -väyläpuut testattavaksi pian. Mailat ovat hyllyissä myynnissä maaliskuussa.

Nopeampi ja vakaampi kuin koskaan

Callaway on panostanut vuodelle 2022 mailojen entistä parempaan aerodynamiikkaan ja keveyteen. Hiilikuitu korvaa jonkin verran lavan metalliosia, jolla mailan painoa saadaan keskitettyä haluttuun kohtaan ja pallon lentomatkaa saadaan kasvatettua.

Rogue ST:n kolme eri lapamallia

Uudessa Rogue ST -tuoteperheessä väyläpuita on peräti kolme eri vaihtoehtoa eri tyyppisille pelaajille.

Rogue ST MAX on neutraalipainoinen ja hyvin suorityskykyinen väyläpuu. Sen lentokaari on keskikorkea (mid-high). Malli sopii suurimalle osalle pelaajia hyvin.

Rogue ST MAX D:ssä erona ns. perusmalliin on painotus. Lapa on hieman suljettu lyöntisuuntaan nähden ja sulkeutuu lyönnin aikana nopeammin, tuottaen suorempia ja / tai hieman vasemmalle kaartuvia lyöntejä. Draw-malli sopii erityisesti slaissin kanssa taisteleville golfareille sen suuren anteeksiantavuuden takia.

Rogue ST LS on kolmesta mallista niin sanotusti "pelurin" maila. Lyöntipinta on korkeampi ja kompaktimpi kuin MAX -malleissa, ollen vähemmän anteeksiantava. Maila on suunniteltu erityisesti pelaajille, jotka osuvat tasalaatuisesti palloon ja osaavat halutessaan työstää lyöntiä fade–draw-suuntiin. Lavassa on 28 g tungsten-paino hieman lyöntipinnan takana, joka auttaa mailaa tuottamaan matalamman ja vähäkierteisemmän lentokaaren.

Varaa mailamitoitus painamalla logosta.

Edellinen Seuraava