Blogi

Callaway Epic 2021

Do your best and let the clubs do the rest. Draiveri, jolla Si Woo Kim voitti tammikuussa PGA Tourilla. Sama draiveri löytyy Callawayn uuden sopimuspelaajan Jon Rahmin bägistä. Callawayn uusimman malliston ideana on tuottaa entistä parempia lyöntejä ja antaa pelaajan nauttia mahdollisimman hyvistä osumista lyönti toisensa jälkeen.

Kauden 2021 uutuus Epic hyödyntää samaa tekoälyn ja koneoppimisen teknologiaa kuin edellisen mallisarjan MAVRIK kanssa. Tekoälyn avulla mailaan on suunniteltu Flash Face sekä Jailbreak Speed Frame, jotka yhdessä synnyttävät Callawayn historian kovimmat pallon lähtönopeudet. Epicillä on siis lupa odottaa erittäin pitkiä ja suoria lyöntejä.

Golf ei ole one size fits all -urheilua ja välineitä on myös meillä joka lähtöön. Koska lyöntityylejä on yhtä paljon kuin pelaajia, Callaway päätti tuoda markkinoille samasta Epic -perheestä peräti kolme draiveria löytääkseen jokaiselle pelaajatyypille mahdollisimman sopivan mailan. Mallit ovat hyvin lähellä toisiaan ja niissä hyödynnetään samoja ominaisuuksia, mutta pienillä säädöillä mallit saadaan suoriutumaan eri tavalla eri lyöjien käsissä. Välineasiantuntijamme huolehtivat oikean mailan löytämisestä juuri sinulle.

Epic Speed on malliston nopein maila. Minimaalinen draw-painotus, joka tuottaa keskikorkeat pallon kierrelukemat ja pallon nousukulman. Nostokulma ja lavan asento ovat säädettävissä. Vakiovarsina Epic Speedissä ovat Project X HZRDUS Smoke IM10 50 & 60 grammaisina sekä Project X Cypher 40 (lady).

Epic Max on kolmesta Epic-mallista anteeksiantavin. Versiossa on hieman Epic Speedia vahvempi draw-painotus, joka on omiaan vähentämään mailan kohderyhmälle turhan usein eteen osuvia slaisseja. Lavan takaosan säädettävällä painolla voi korjata pallon lentokaaren suuntaa. Nostokulma ja lavan asento ovat säädettävissä. Vakiovarsina Epic Maxissa ovat Project X HZRDUS Smoke IM10 50 & 60 grammaisina sekä Project X Cypher 40 (lady).

Epic Max LS lapa tuottaa pallolle matalamman kierremäärän kuin malliston muut versiot. Toisin kuin draw-painoitteiset sisarmallinsa, LS on painotukseltaan neutraali. Lavan takaosassa on säädettävä liukupaino, joka mahdollistaa pallon lentokaaren työstämisen tarpeen mukaan. Nostokulma ja lavan asento ovat säädettävissä. Vakiovarsina LS:ssä on Mitsubishi MMT 60 & 70 grammaiset varret. Monipuolisesta custom-valikoimasta löytyy myös varsi erilaisiin tarpeisiin.

Jail Break -teknologian avulla lapa on entistä jäykempi, kevyempi ja aerodynaamisempi. Suunnittelussa on hyödynnetty entistä enemmän tekoälyä ja hiilikuitukansilla painoa on saatu poistettua nopeuden kasvattamiseksi. Epic draiverin suositushinta on 599 €.

Väyläpuista löytyy kaksi eri mallia, Epic Speed ja Epic Max. Epic Speed tuottaa keskimäärin kovemman pallon lähtönopeuden ja tarkemman lentokaaren. Epic Max on kooltaan suurempi, sekä sisarmalliaan anteeksiantavampi tuottaen korkeamman pallon lentokaaren. Säädeltävien painojen (2 g ja 14 g) avulla pallon lentokaarta ja kierrelukemaa pysyy laskemaan. Vakiovarsina väyläpuissa ovat Project X HZRDUS Smoke IM10 60 & 70 sekä Project X Cypher 40 & 50. Väyläpuun suositushinta on 349 €.

Ennakkotilaukset alkavat 26.1.2021 ja hyllyihin mailat saapuvat 18.2.2021.

Voit varata ajan maailmanluokan mitoitukseen täältä.

Edellinen Seuraava

Aiheeseen liittyviä tuotteita