Blogi

Lyöntipaikat ovat avoinna 15.3. asti

EDIT: Lyöntipaikkojen sulkeminen siirtyy kahdella päivällä. Lyöntipaikat ovat avoinna 15.3. asti.

Golf Center TAGi:n ja Golf Balance Vantaan lyöntipaikat palvelevat maaliskuun puoleen väliin asti. Suljemme lyöntipaikat 13.3., jonka jälkeen rakennamme myymälät kesäkuntoon uutta tuotevalikoimaa varten. 14.3. alkaen myös TAGi:n aukioloajat muuttuvat, ja myymälä on Vantaan tavoin avoinna arkisin klo 10–18 sekä lauantaisin klo 10–15.

Nyt on loistava aika käyttää loput harjoituskerrat ja simulaattoritunnit pois alta ennen golfkauden aloitusta. Kaikki käyttämättä jääneet harjoituskerrat voi käyttää myös ensi syksynä sisäharjoittelukauden alkaessa marraskuun puolessa välissä. Talvikaudella 2021–2022 ostetut harjoittelupaikat ovat automaattisesti voimassa 31.12.2022 asti (pl. erikseen mainitut kampanjatuotteet).

Lyöntipaikat ja simulaattoritunnit viimeisille sisäharjoitteluviikoille voit ostaa verkkokaupastamme tästä.

Myymälöiden TrackMan-simulaattorit ovat käytössä pelikauden alkuun asti arkisin klo 10–18 ja lauantaisin klo 10–15.

Mailamitoituskalenterin nopean täyttymisen vuoksi simulaattoriaikoja ei ole keväällä saatavilla yhtä paljon kuin talvikaudella.

Talviharjoittelukausi 2021–2022 on ollut kokonaisuutena suositumpi kuin aiemmat talvisesongit, mikä on näkynyt positiivisesti myös myymälöiden asiakasliikenteessä. Golfin vahva suosio sekä sisäharjoittelun nopea suosion kasvu ovat toivottavasti aktivoineet myös osaa niistä pelaajista, jotka ovat tottuneet pitämään golfista taukoa talvella.

Edellinen Seuraava