Blogi

TaylorMade SIM2

Onko tässä mallisto, joka tekee pelaajasta tasoaan paremman? TaylorMaden päivitetty mallisto SIM2 julkaistiin juuri ja ensilyöntien perusteella malli tulee olemaan (tänäkin) vuonna markkinoiden parhaimmistoa suorituskyvyn puolesta. Ulkonäkö on saanut hieman lisää väriä edelliseen malliin verrattuna. Lue blogi läpi ja varaa aikasi välineasiantuntijoidemme mitoitukseen.

TaylorMade päivitti draiverimallistonsa ja tällä kaudella tuoteperheestä löytyvät draivereista SIM2, SIM2 Max ja SIM2 Max D. Työstettävä ja pitkä, suora ja pitkä sekä superanteeksiantava. Väyläpuut, hybridit ja raudat saivat myös uuden ilmeen sekä uutta pelaajaa auttavaa teknologiaa.

SIM2:ssa on uusi, hiilikuidun avulla kevennetty ja entistä aerodynaamisempi muotoilu, jonka avulla mailanpäänopeus on saatu edellistä versiota suuremmaksi. Mailan perustana on taottu kehärakenne, joka keskittää painon mailan ulkoreunalle. Rakenteen ja painojen avulla lapa on painotettu voimakkaammin sen alaosasta optimaalisen nostokulman saamiseksi.

Draiverimalleista SIM2 on se perinteisin, matalaa pallon kierrettä tuottava maila. Painotus on neutraali ja muita versioita edempänä, lähempänä lyöntipintaa. Tämä takaa matalamman lentokaaren ja helpommin työstettävät drawn ja faden. SIM2 Max on maksimaalisen anteeksiantava ja pitkälyöntinen draiveri. Siinä hyödynnetään kaikkea TaylorMaden teknologiaa helpomman lyöntituntuman saamiseksi. SIM2 Max D on kantapainotettu versio, joka tuo lisää anteeksiantavuutta vinoihin lyönteihin. SIM2 Max D:n vakiovarsi on myös hieman kevyempi, mikä auttaa pelaajaa pienemmillä mailanpäänopeuksilla.

Saatavilla on useita säädettäviä nostokulmavaihtoehtoja, joista löytyy sopiva jokaisen erilaiseen svingiin. Vakiovarsina SIM2:ssa ovat melko raskaat Tensei AV Raw Blue (mid launch) ja Project X HZRDUS Smoke RDX (low launch). SIM2 Maxin vakiovarsina ovat kevyt Ventus Blue (mid high launch) ja Kuro Kage Silver (mid launch) sekä SIM2 Max D:n Fujikura Air Speeder (high launch). Naisten SIM2 Max:n vakiovarsi on kevyt ja nostava Aldila 45 NV. Mailoihin on mahdollista tilata TaylorMaden monipuolisesta valikoimasta erikseen custom-varsi, mikäli pelaajan svingi sitä vaatii. SIM2 draiverin suositushinta on 529 €.

SIM2 Max väyläpuu.

Väyläpuista löytyvät vaihtoehtoina samat kolme kuin draivereistakin. SIM2 Ti on titaanirakenteensa vuoksi hieman muita vaihtoehtoja arvokkaampi, suositushinnan ollen 419 €. Mallissa on TaylorMaden kaikkien aikojen matalin painopiste ja vakiovartena Tensei AV Raw Blue. SIM2 Max ja Max D väyläpuiden suositushinta on 319 €, vakiovarsina ovat Ventus Blue 5 & 6 (Max) sekä Fujikura Air Speeder (Max D). Naisten väyläpuun varsi on Aldila 45 NV.

SIM2 Rescue ja SIM2 Max Rescue.

SIM2 mallistosta löytyy kaksi eri hybridivaihtoehtoa. SIM2 Rescue (saatavilla h2-h4, vasureille h3 & h4) on matalampaa lentokaarta tuottava ja enemmän rautamailaa tuntumaltaan muistuttava versio, jonka varsi on hieman jäykempi ja painavampi. Se on helpommin työstettävä maila ja kontrolli hyvän pelaajan lyönnissä on selkeä. Nostokulma on myös säädettävä. SIM2 Max Rescue (saatavilla h3-h7, vasureille h3-h5) on anteeksiantavampi, korkeaa ja pitkää lentokaarta tuottava, enemmän väyläpuuta tuntumaltaan muistuttava maila. Suurin osa pelaajista valitsee itselleen tämän version, jossa lapakoko on hieman suurempi ja varsi kevyempi, kuin SIM2 Rescuessa. SIM2 Rescuen suositushinta on 299 € ja SIM2 Max Rescuen suositushinta 259 €. Välineasiantuntijamme auttavat mielellään oikean hybridin valinnassa.

SIM2 Max ja SIM2 Max OS rautamailat tulevat myyntiin samaan aikaan muun malliston kanssa. Raudat ovat ulkoisesti "pelattavamman" näköiset edelliseen malliin verrattuna, vaikka kuuluvatkin game improvement -kategoriaan. Mailoissa on täysin uusi Cap Back -muotoilu, joka auttaa tuottamaan a) entistä parempia osumia ja b) entistä useammin. Tämän mailan tehtävänä on siis saada pelaajasta tasoaan parempi. OS-malli on anteeksiantavampi ja pitkälyöntisempi. OS:n nostokulmat ovat 1,5 astetta sisarmalliaan vahvemmat, mikä tarkoittaa napakampaa osumatuntumaa pienillä mailanpäänopeuksilla. SIM2 Max rautamailojen suositushinnat ovat: Teräsvarrella seitsemän rautaa 999 € ja grafiittivarrella seitsemän rautaa 1149 €. Settiin on saatavilla on mailat 4-PW, AW, SW sekä LW sekä monipuolinen varsivalikoima.

Ennakkotilaukset ovat jo alkaneet! Demomailat saapuvat testattavaksi myymälöihimme tammi-helmikuun aikana ja mailat saapuvat hyllyyn myyntiin 18.2. Varmista omasi hyvissä ajoin ennen pelikauden aloitusta ja #swingaway.

Varaa mitoitusaikasi välineasiantuntijallemme täältä.

Edellinen Seuraava

Aiheeseen liittyviä tuotteita