Blogi

Putteriuutuus: Odyssey White Hot OG

Varaa aikasi putterimitoitukseen klikkaamalla kuvasta.

Markkinoiden suurin putterivalmistaja Odyssey julkaisi tälle kaudelle kokonaan uuden malliston, tosin nimi White Hot on tuttu jo vanhemmistakin malleista ja legendaarisesta valkoisesta lyöntipinnasta. Mallisto on Odysseyn tähän astisista vakain ja osumatuntumaltaan tarkin. Malleja löytyy monipuolisesti eri tyylisille puttaajille.

Odyssey White Hot OG tuo takaisin alkuperäisen ja kaikkien rakastaman uretaani-insertin. Valkoisen osumapinnan ääni ja pehmeä tuntuma ovat syitä sille, miksi Odyssey aikoinaan valloitti putterimarkkinat. Tarkasti painotetut lavat toimivat toistuvasti ja vakaasti jopa epäröivissä käsissä. STROKELAB -grafiittivarsi tekee putterista vakaamman, mikä tarkoittaa pelaajan toistuvampaa liikerataa.

Seven on käytetyimpiä malleja harrastaja- ja kilpapelaajilla.

Saatavilla on useita lapamalleja erilaisiin puttiliikkeisiin. White Hot OG -malliston putterit tulevat myyntiin sekä teräs- että suositulla STROKELAB -grafiittivarrella. Putterin suositushinta on kilpailukykyinen, teräsvarrella 249 € ja grafiittivarrella 269 €.

Varmimmin selvität itsellesi sopivan lapamallin ja varren pituuden välineasiantuntijamme tekemällä SAM Putt Lab -putterimitoituksella. White Hot OG on saatavilla myymälöissämme ja verkkokaupoissamme nyt!

Katso vapaat putterimitoitusajat kalenteristamme täältä.

White Hot OG mallistosta löytyy useita eri lapamalleja ja kaksi eri varsivaihtoehtoa.
White Hot OG.

Edellinen Seuraava

Liity VIP Bonus -asiakkaaksi!

Bonusta vuosiostoista jopa 9 %

Bonusta ostoksistasi

Kutsuja tapahtumiin

30 päivän duffiturva yli 300 euron mailaostoksiin

Ostostesi takuutiedot säilyvät tallessa

Lue lisää