Blogi

Cobra RADSPEED - hurjan hyvä ja mielenkiintoinen uutuus

RADSPEED näyttää hyvältä ja suoriutui erinomaisesti henkilökuntamme vertailussa.

Bombs away! Cobran uutuusmallisto vuodelle 2021 on erinomainen ja mallistosta löytyy sopivat mallit jokaiselle golfarille, myös rivakampaa vauhtia lyöville. Jo pidempään maailmanlaajuisten myyntitilastojen kärkikahinoissa viihtynyt Cobra hyödyntää uudessa mallistossaan 3D-tulostusta ja entistä optimaalisempaa kehäpainotusta lyömisen helpottamiseksi. Henkilökuntamme vertailussa mallisto pärjäsi yli odotusten ja etenkin RADSPEED draiverin mattamusta, helposti hahmotettava väritys sai kehuja. Kilpailukykyinen hinta vetoaa varmasti kuluttajiin.

One size does not fit all. Mallistosta löytyy kolme eri draiveria eri tyyppisille lyöjille, kuten tällä kaudella monella muullakin merkillä. Svingejä on yhtä paljon kuin pelaajiakin, joten työkalujen on sovittava pelityyliin. Pelaajan ei kuitenkaan tarvitse huolehtia siitä, mikä sopisi itselle parhaiten. Välineasiantuntijamme auttavat aina oikean vaihtoehdon valinnassa ja mitoittamalla selvität varmimmin, mikä lapa- ja varsiyhdistelmä lyöntiisi sopii parhaiten.

Malliston ns. normaaliversio, neutraalilla painotuksella ja mattamustalla pinnalla viimeistelty RADSPEED on saatavilla uusilla Fujikura Motore X F1 & F3 -varsilla ja kahdella eri (9 ja 10.5 astetta, molemmat säädettäviä) nostokulmavaihtoehdolla. Saatavilla on oikea- ja vasenkätisten versiot sekä Tour Length -versio (RH) lyhyemmällä varrella. RADSPEED Xtreme on anteeksiantavampi ja korkeampaa lentokaarta tuottava versio. Sen vakiovarsina ovat Fujikura Motore X F3 sekä Aldila Riptide CB. Saatavilla olevat nostokulmat ovat 9, 10.5 ja 12 astetta (saatavilla molemmilta puolilta). Xtreme mallista on myös saatavana erikseen Xtreme Draw -versio, jonka painotus on optimoitu suoristamaan slaisseja. Naisten mallina on erikseen saatavilla RADSPEED Xtreme (myös vasuri) ja RADSPEED Xtreme. Draiverin suosituhinta on erittäin kilpailukykyinen 479 €.

Mallistosta löytyvät myös uudet väyläpuut ja hybridit vastaavilla varsilla. Saatavilla olevat väyläpuut (myös naisten versiot) ovat puu-3, puu-5 ja puu-7. Lapavaihtoehtoja on kaikkiaan neljä: RADSPEED, RADSPEED Draw, RADSPEED Tour (puu-5) ja RADSPEED Big Tour (puu-3). Väyläpuiden suositushinta on 299 €.

Hybrideissä on varsina UST Recoil 450 & 480 ESX ja saatavilla olevat mallit ovat h-2 (RH), h-3, h-4 ja h-5. Naisten mallista löytyy myös oikeakätisenä erittäin korkean lentokaaren tuottavat h-6 ja h-7. One Length -varrella on saatavilla hybridit oikeakätisille h-3, h-4 ja h-5 ja vasureille h-4. Hybridin suositushinta on 249 €.

RADSPEED rautamailoissa on hyödynnetty 3D-tulostusta. Lavan kehäpainotus on saatu erityisen tarkaksi ja tunnokkaaksi uuden tulostusteknologian avulla. Lavan yläosaa hallitsee "hiilikuitupalikka", jolla painoa on saatu keskitettyä lavan pohjaan lentokaaren nostamiseksi. Anteeksiantavissa raudoissa on vahvat (pienet) nostokulmat, joiden ansiosta pallon lentokaari on todella pitkä ja osumat tuntuvat vahvemmilta. Vakioteräsvartena on KBS Tour 90 ja grafiittivartena UST Recoil 450 / 460 ESX. Miesten ja naisten mallit ovat saatavilla sekä oikea että vasenkätisenä. Teräsvarrella setin 5-PW suositushinta on 749 € ja grafiittivarrella 849 €. Saatavilla on myös erikseen oikeakätisenä GW ja SW (sh. 125 / 139 €).

Kaikki RADSPEED malliston mailat on mahdollista tilata myös custom-varrella Cobran monipuolisesta valikoimasta. Mikäli hyllystämme ei löydy sopivaa kätisyyttä / komboa, tilaamme sinulle juuri oikean. Lisätietoja saat välineasiantuntijoiltamme jokaisessa myymälässä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

RADSPEED on jo mitoitettavissa ja ennakkomyynnissä myymälöissämme (puumailojen uudet varret saapuvat tammikuun lopussa). Mailat saapuvat myymälöihimme ja verkkokauppoihimme 12.2.

Vietämme Cobra Launch Weekiä 29.1-5.2. Tervetuloa ilmaisiin, 30 min Cobra Launch Day -mitoituksiin tällä aikavälillä. Katso saatavilla olevat kampanjamitoitusajat täältä.

Varaa aikasi maailmanluokan mitoitukseen ja selvitä itsellesi sopivimmat mailat täältä.

Edellinen Seuraava

Aiheeseen liittyviä tuotteita