Blogi

Uusi Titleist Pro V1

Titleist Pro V1 on golfin tunnetuin pallo ja lajin historian tunnetuimpia brändejä. Pallosta löytyvät pehmeämpi Pro V1 sekä kovempi Pro V1X. Pallo uudistuu aika ajoin maltillisesti, mutta tähän versioon Titleist on käyttänyt vuosia suunnittelu- ja tutkimustyötä yhteistyössä parhaimpien pelaajiensa kanssa. Kuulostaa mahtipontiselta, mutta vuodesta toiseen pallo on erittäin laadukas ja suosittu. Pallon kohderyhmänä toimivat kaikki pelaajat aloittelijasta ammattilaiseen ja se on jatkuvasti myydyimpien pallojemme joukossa, vaikka korkeahko hintalappu ihmetyttääkin monia. Miksi näin?

Uudet pakkaukset erottuvat helposti viime kauden versiosta.

Pro V1 on yksinkertaisesti erittäin laadukas ja kaikilla pelin osa-alueilla suorituskykyinen pallo. Se lentää pitkälle, tarpeeksi korkealla ja pysähtyy korkean kierremääränsä ansiosta nopeasti. Pallon kovempi versio Pro V1X on erityisen suosittu pallo kovaa lyövien pelaajien käytössä. Hyvä suorituskyky tarkoittaa ennustettavampaa lentokaarta, toisin sanoen parempaa tulosta. Pallosta syntyvä mielikuva on myös positiivinen, brändi on tunnettu laadukkuudestaan ja se menee kaupaksi kaupan korkeimmalla hinnalla. Kyseessä on yksi harvoja golftuotteita, jonka nimi ja perusidea ovat pysyneet samana alusta lähtien.

Tälle vuodelle Titleist on päättänyt uudistaa pallon maailman parhaiden pelaajien palautteen avulla. Enemmistö ammattilaiskiertueiden pelaajista pelaa "provikalla", myös hiljattain Titleistin välineisiin vaihtanut Tapio Pulkkanen. Uusi Pro V1 tuntuu edellistä versiota pehmeämmältä, mutta tuottaa kovemmat kierrelukemat. Sen kontrolli on tarkempi ja suuren kierteen ansiosta pallo nousee korkeammalle. Näistä uudistuksista huolimatta pallo myös lentää vanhaa versiota pidemmälle.

Uuden Pro V1:n hyödyt:

  • Pidempi lentomatka ja toistuvampi käyttäytyminen
  • Todella pienet kierteet pitkissä lyönneissä, matalampi lentokaari
  • Tarkempi Drop-and-Stop lähipelikontrolli
  • Pehmeämpi tuntuma

Uuden Pro V1X:n hyödyt:

  • Pidempi lentomatka ja toistuvampi käyttäytyminen
  • Matalampi kierre pitkissä lyönneissä, silti korkeampi lentokaari
  • Tarkempi Drop-and-Stop lähipelikontrolli
  • Pehmeämpi tuntuma
Pro V1 on kolmikerroksinen pallo. Pro V1X:ssä on neljä kerrosta.

Pro V1 tuottaa matalamman, "poraavamman lentokaaren", kun taas Pro V1X:n lentokaari on korkeampi ja sen ansiosta pidempi. Pro V1:n pehmeämpi tuntuma vetoaa kuitenkin enemmistöön harrastajista ja saa pallon käyttäytymään toistuvammin pitkissä lyönneissä.

Uusi Pro V1 on saatavilla myymälöistämme ja verkkokaupoistamme helmikuun aikana. Pallon suositushinta on 64 €.

Jos haluat tilata maailman parhaan pallon yrityksesi logoilla tai muuten vain suuremman erän, ota yhteyttä tästä.

Mikäli logotuotetilaus tälle vuodelle on vielä hoitamatta, lataa golflogotuotteiden kuvastomme tästä.

Edellinen Seuraava