Blogi

Uusi Ecco Biom Hybrid 4

Vuodesta toiseen valikoimien suosituin golfkenkä, ja aina vain paranee. Ecco julkaisi tänään uuden version mallistonsa myydyimmästä kengästä. Biom Hybrid 4 muistuttaa yhä enemmän vapaa-ajan jalkinetta ja niitä kesäisiä tennareita, jotka on aina kevään tullen hankittava vaatekaappiin. Alla muutama kuva tyylikkäästä uutuudesta, jonka ulkonäkö on entistä urheilullisempi ja askel "rullaavampi".

Biom Hybrid 4 on saatavilla useassa värissä.
Uusi malli on edellistä tukevampi, mutta myös kevyempi.

Kengän pintamateriaalissa on tapahtunut merkittävä uudistus, sillä vuosia Biomin malleissa käytetty jakin nahka on saanut väistyä uuden tieltä. Uuden mallin valittu nahkapinta on edellistä kestävämpi käytössä, eikä väri tule "kellastumaan" hyvin huokoisen jakin nahan kaltaisesti. Uudessa kengässä on myös Gore-Tex -kalvo, mikä tekee kengästä täysin vesitiiviin.

Kenkää uudistettaessa Ecco päätyi rakentamaan myös uuden ulkopohjan. Uusi pohjan kuvio on entistä pitävämpi, mutta myös kiertoliikkeessä paremmin liikkuva.

Naisten mallin saatavilla olevat värit.

Miesten ja naisten malleista on molemmista saatavilla neljä eri värivaihtoehtoa. Uudet Biom Hybrid 4 -mallit saapuvat valikoimiimme maaliskuussa! Kengän suositushinta on miesten mallissa 209 € ja naisten mallissa 199,90 €.

Edellinen Seuraava

Liity VIP Bonus -asiakkaaksi!

Bonusta vuosiostoista jopa 9 %

Bonusta ostoksistasi

Kutsuja tapahtumiin

30 päivän duffiturva yli 300 euron mailaostoksiin

Ostostesi takuutiedot säilyvät tallessa

Lue lisää