Blogi

Koronaviruksen vaikutukset

Koronavirustilanne ei toistaiseksi vaikuta liikkeidemme aukioloihin, eikä verkkokaupan toimituksiin. Seuraamme tarkasti tilannetta ja käymme tarvittaessa keskusteluja viranomaisten kanssa. Pyrimme entisestään parantamaan liikkeidemme hygieniaa ja vähentämään tarpeettomia kontakteja myös lähettien sekä muiden toimijoiden kanssa.

Muistathan että verkkokauppamme GOLFCENTER.fi ja GOLFBALANCE.fi toimivat täydellä teholla ja kaikki tuotteet saa helposti tilattua vaikka kotiovelle. 

Mikäli haluat noutaa maksetun tilauksesi toimipisteistämme ilman lähikontaktia, niin soitathan kyseisen liikkeen numeroon ennen noutoa. Toimitamme pakettisi ulko-ovelle tai vaikka suoraan takakonttiin!

Muutamia toimenpiteitä liikkeidemme hygieniatason parantamiseksi:

1. Olemme lisänneet käsienpesumahdollisuuksia myymälöissämme. Kannustamme ja ohjeistamme myös asiakkaita näiden käytössä.

2. Henkilökuntamme on ohjeistettu tiukkojen hygieniastandardien käyttöön. Tämä sisältää mm. käsienpesun vähintään kerran tunnissa, sekä aina tilasta toiseen siirryttäessä.

3. Mitoitusstudioissamme olemme ottaneet käyttöön menetelmän, jossa jokainen asiakkaan lyömä maila siirretään erilliseen pesupisteeseen ja pestään/desinfioidaan huolellisesti ennen sen palauttamista käyttöön.

4. Olemme poistaneet liikkeistämme mitoituksiin lainattavat hanskat sekä testisukat. Hyllyssä olevia hanskoja ei ole myöskään enää mahdollista kokeilla ennen ostopäätöstä.

5. Kiinnitämme entistä enemmän huomiota yhteisten tilojen ja pintojen puhdistukseen sekä ohjeistamme myymälöissämme asiakkaita toimimaan hygienisesti mm. maksutapahtumien yhteydessä.

6. Olemme ohjeistaneet koko henkilökuntaamme siitä ettei työpaikalle saa tulla mikäli tuntee oloaan lainkaan kipeäksi tai on altistunut tartunnan saaneelle.

Seuraava