Blogi

Callaway APEX 21

Nyt se julkistettiin! Uusi Callaway Apex, jonka suunnittelussa on hyödynnetty tekoälyä ja jonka malliperheestä löytyy maila jokaisen tarpeisiin. Ensimmäinen versio legendaarisesta, anteeksiantavasta ja taotusta rautamailasta, Apexista tuli myyntiin vuonna 2016. Tämä on jo malliston kolmas vuosikerta, jota myös henkilökuntamme on odottanut innokkaasti.

PGA Tourin parhaimmistoon kuuluva Xander Schauffele kuvaa uutta Apexia näin: "Tässä on kaikki, mitä taotulta mailalta voi haluta. Kaikki suorituskyvystä tuntumaan, pallon lentoon ja kontrolliin on viritetty äärimmilleen. Se on todella hyvä."

Uudesta mallistosta löytyy peräti viisi eri lapavaihtoehtoa. Välineasiantuntijamme auttavat sinua mitoittamalla itsellesi optimaaliset mailat. Apex on se perinteisin ja myydyin. Keskivertopelaajalle suunniteltu, mutta tuntumaltaan tasokkaan pelaajan taottu maila, joka kädessä hyväkin pelaaja viihtyy. Pallon lento on pitkä ja lähtönopeudet erittäin kovat vahvojen nostokulmien vuoksi. Saatavilla olevat mailat i3-AW. Kategoria: players distance, pelaajan tasoitussuositus 5-15. Vakiovarsina mailassa on True Temper Elevate ETS (95 g.) sekä UST Recoil Dart 70. Kuuden raudan setin suositushinta on teräsvarrella 1200 € ja grafiittivarrella 1320 €.

Apex.

Apex Pro on uudistunut kokonaan ja palvelee hyvätasoisia pelaajia entistä tarkemmalla tuntumalla - tämä maila tulee olemaan vuoden ostetuimpien players -rautojen joukossa ja haastaa tosissaan Mizunon, TaylorMaden ja Titleistin vastaavat mallit. Painoa on keskitetty lavan alareunaan tungstenin avulla ja visuaalisuutta on parannettu bladea muistuttavalla viimeistelyllä. Saatavilla olevat mailat i3-PW. Kategoria: players performance, pelaajan tasoitussuositus >5. Vakiovarsina mailassa on True Temper Elevate ETS (115 g.) sekä Mitsubishi MMT 80/90/105. Callawayn monipuolisesta varsi- ja grippivalikoimasta saa kuitenkin tilattua pelaajalle täydellisesti sopivat komponentit. Kysy välineasiantuntijoiltamme lisää! Kuuden raudan setin suositushinta on teräsvarrella 1200 € ja grafiittivarrella 1320 €.

Apex Pro.

Apex DCB on malliston anteeksiantavin ja pitkälyöntisin maila, kasvattaen Apexilla pelaavien kohderyhmää. Ulkonäkö, tuntuma ja suorituskyky ovat hyvin lähellä sitä, mitä taotulta mailalta voi odottaa, mutta anteeksiantavuus syntyy onton ja paksumman lavan teknologiasta. Kyseessä on uusi mailamahdollisuus Apexin haluaville, mutta korkeammalla tasoituksella pelaaville. Saatavilla olevat mailat i4-AW. Kategoria: game improvement, pelaajan tasoitussuositus 12+. Vakiovarsina mailassa on True Temper Elevate ETS (85 g.) sekä UST Recoil Dart 65. Kuuden raudan setin suositushinta on teräsvarrella 1200 € ja grafiittivarrella 1320 €.

Apex DCB.

Apex MB on täysverinen kilpamaila, joka on rakennettu golfin parhaimmat pelaajat mielessä pitäen. Maila on visuaalisesti huikea ilmestys, klassinen ja pienikokoinen, josta erottuu selvästi osumatarkkuutta parantava paino. MB on tilattavissa usealla eri varsivaihtoehdolla. Kuuden raudan setin suositushinta on 1399 €.

Apex MB.

Apex TCB on cavity back -mallinen erikoisversio, joka on suunniteltu ammattilaistason pelaajille. TCB on erittäin suorituskykyinen taottu maila, jossa tarkkuus on kuitenkin anteeksiantava ja tuntuma erityisen pehmeä verrattuna toiseen malliin, MB:n. TCB on tilattavissa usealla eri varsivaihtoehdolla. Kuuden raudan setin suositushinta on teräsvarrella 1200 €.

Apex TCB.

Apexista on tulossa myös uudet, hieman rautamailaa tuntumaltaan muistuttavat hybridit Apex (h3-h6) ja Apex Pro (h2-h5). Apex Pron vakiovartena on uusi Mitsubishi MMT 70/80 ja Apexin vartena UST Recoil Dart 70. Hybridin suositushinta on 299 €.

Uudet Apexit myynnissä myymälöissämme ja verkkokaupoissamme helmikuussa! Demomailat mitoituksiin tulevat myös helmikuun puolessa välissä.

Varaa aikasi maailmanluokan mitoitukseen tästä.

Edellinen Seuraava

Liity VIP Bonus -asiakkaaksi!

Bonusta vuosiostoista jopa 9 %

Bonusta ostoksistasi

Kutsuja tapahtumiin

30 päivän duffiturva yli 300 euron mailaostoksiin

Ostostesi takuutiedot säilyvät tallessa

Lue lisää