Blogi

Peli-ilolla aloittelijoiden matkassa.

⭐️ONE SIZE DOES NOT FIT ALL. Jokainen lyö omalla tyylillään, joten samat mailat eivät käy kaikille. Jokainen meistä on hieman eri kokoinen ja lyöntiasento on erilainen. Svingejä on yhtä paljon kuin pelaajiakin. Toimintamme ydin on kehittynyt vuosien aikana tämän ajatuksen ympärille. Tarjoamme golfareille markkinoiden parhaat tuotteet ja räätälöimämme palvelut varmistavat sopivien mailojen löytämisen. 

Kuva: Teemu Kiiskinen / Twelve.fi

Autamme asiakasta löytämään oikeat välineet viimeisintä mittausteknologiaa hyödyntäen. Lyöntistudioissamme toimivat apuna TrackMan 4 -lyöntianalysaattori ja putterimitoituksissa Sam Putt LAB -puttianalysaattori. Asiakkainamme käy Eurooppa Tourin pelaajia, aikuisella iällä lajin löytäneitä, hurjaa vauhtia kasvavia junioripelaajia ja kaikkea tältä väliltä. Suurin osa asiakkaista on kuitenkin perus-harrastajia. Koulutettu henkilökuntamme osaa ja haluaa auttaa jokaisen välinetarpeissa - mitoituspalvelumme on räätälöity kaikille golfareille sopivaksi. Autamme jokaista pelaajaa samalla intohimolla lajia ja sen kehittymistä kohtaan. 

?️‍♂️Pelaajalla on oltava kentällä mukavaa ja pelissä on saatava onnistumisia, jotta aloittelevan pelaajan peli-ilo ei laske kuin lehmän häntä. Yksi haluaa kehittyä urheilijana ja tehdä mahdollisimman hyvää tulosta, toinen pitää enemmän pelin sosiaalisesta ulottuvuudesta ja auringossa olemisesta. On hyvä muistaa ne syyt, miksi golf on aloitettu. Meidän tehtävämme on varmistaa, että lajin aloittamiseksi otetaan oikeat askeleet eteenpäin ja siinä olemme maailmanluokkaa. 

Pelaamisen tulee olla mukavaa. Oikeilla välineillä luot mahdollisuudet kehittymiselle.

Mailojen ei tarvitse olla liian vaikeita hallita, mutta niiden tulee kuitenkin tukea pelaajan kehittymistä ja pelillisiä tavoitteita. Pallon saa toki ylös ja eteenpäin vaikka niillä legendaarisilla “appiukon lahjoittamilla” varaston perältä löytyneillä mailoilla, mutta tekeekö se pelaamisesta nautinnollista? Tuskin. Eihän kukaan lähde mopollakaan moottoritielle. 

Lajia ei tarvitse kuitenkaan aloittaa investoimalla paria tonnia mailoihin - usein pelaajat haluavat toki hypätä suoraan syvään päähän ja laittaa setin viimeisen päälle kuntoon. Itselle mieluisilla ja varmuudella sopivilla välineillä pelaaminen vaikuttaa pelimotivaatioon. Ensimmäiset mailat saa myös edullisesti valmiin aloittelijan paketin valitsemalla, muutamalla satasella.

?Tämä voi olla monelle järkevä ratkaisu siksi, että ei olla vielä varmoja siitä, kuinka kovaa golfkärpänen on päässyt puraisemaan. Useimmiten löydämme aloittelevan golfarin kanssa kultaisen keskitien ja jätämme settiin tilaa parille mailalle, kunnes taitoa on kertynyt taas vähän lisää.

Meille on tärkeää, että välineet vastaavat asiakkaan odotuksia ja että niillä löisi mahdollisimman hyvin ja toistuvasti.

Edellinen Seuraava