Blogi

Tapiola Golf - vain vartti Stadista

Tapiola Golf sijaisee vain vartin päässä Helsingin keskustasta.

Tervetuloa 2021! Tapiolan Golfkeskuksen pääyhteistyökumppanimme Tapiola Golf ei esittelyjä kaipaa, mutta pienen katsauksen tulevaan kauteen kylläkin.

Tapiola Golfissa tapahtuu poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta kauden alkaessa kaikenlaista. Piltz Golf Schoolin valmentajien Mika Piltzin ja Henrik Karvisen alkukesä on täynnä erilaisia tapahtumia, joista mainitsemisen arvoisia ovat hyvin aktiivinen junioritoiminta sekä räätälöidyt opetustapahtumat. Hyväksi todetut tapahtumat, kuten turvallisten pienryhmien aamutreenit ovat oiva tapa nauttia golfista ennen töihin lähtemistä. Työporukan kesken päivää voi jatkaa vaivattomasti Tapiola Golfin tyylikkäissä kokoustiloissa. Palvelupäällikkö Linda Ratilainen räätälöi porukallesi täydellisen golfpäivän, josta ei puutu iloa ja naurua. Kysy tarjousta täältä.

Rangen suosio on Tapiola Golfissa valtava ja alkukevään aurinko on jo synnyttänyt aika ajoin jonoja lyöntipaikoille. Molemmissa kerroksissa voi nauttia treenin ohella musiikista ja ilta-auringosta parkkialueen sekä klubin välittömässä läheisyydessä. Alakerrasta löytyy suuria peilejä tehostamaan harjoittelua. Rangella vallitsee musiikin soidessa rento tunnelma ja aivan vieressä sijaitsevasta klubiravintola Vistasta saa nopeat eväät kierrokselle lähtiessä tai ympärivuotisen bistro-henkisen lounaan kruunaamaan golfpäivän. Porottavassa auringossa voi myös nauttia ihan vain kylmän oluen golfkierroksen kylkeen.

Rangella nautitaan ilta-auringosta kahdessa kerroksessa.

Tapiola Golf tarjoaa helppokäyttöisen ja suositun sarjakorttimahdollisuuden jaettavaksi kumppanin, tiimin tai vaikka ystäväporukan kesken. Sarjakortti sisältää 50 x yhdeksän reikää tai vaihtoehtoisesti 25 täyttä kierrosta. Todella kätevä vaihtoehto esimerkiksi kakkoskentäksi, jos kotikentällä on peliajoista pulaa.? Kentän hyviä puolia ovat aina laadukas palvelu, keskeinen sijainti ja reipas pelitahti. Usein täydeltä kentältä pääsee kotiin tai terassille alle neljässä tunnissa, ysin pelaa kätevästi alle kahteen tuntiin vaikka ennen töitä.

Odotukset kaudelle 2021 ovat yleisestä tilanteesta huolimatta korkealla ja Tapiolassa tullaan nauttimaan pitkästä sesongista. Pelioikeuksista käytävä kauppa on käynyt kuumempana kuin koskaan aiemmin ja ne tullaan myymään loppuun ennätyksellisen nopeasti. Kysy viimeistään nyt saatavuutta Tapiola Golfin toimistosta!

Yrityskumppaneiden joka syksyinen Ryder Cup auttaa yrityksiä verkostoitumaan.

Tapiola Golfin tavoitteena on rakentaa tämän maan johtavin ja kiinnostavin golfkumppanuusverkosto ja tarjota yhteistyökumppaneille hyviä kontakteja, laadukkaita tapahtumia ja mielenkiintoinen golfympäristö, vain vartin päässä Stadista. Miksi ajaa merta edemmäs kalaan kun laadukkaat yrityskumppanit voivat tavat näin lähellä?

Laajemmasta yhteistyöstä kiinnostuneille Tapiola Golf tarjoaa laadukkaan ja monipuolisen kumppanuusverkoston. Kentän opetustoiminnasta vastaava Piltz Golf School isännöi mielenkiintoisia yhteistreenejä ja kilpailupäiviä kumppaneille. Kumppanitapahtumia ovat olleet mm. kevään yhteistreenit, kesän after work -iltapäivät sekä kauden päättävä Ryder Cup -henkinen joukkuekilpailu. Vuosittain järjestettävä kumppanimatka Euroopan huippukentille tuo ainutlaatuisen mahdollisuuden kumppaneille verkostoitua ja nauttia yhteisestä harrastuksesta saman henkisten ihmisten seurassa.

Katso täältä lisää Tapiola Golfin yrityksille suunnatusta verkostosta.

Edellinen Seuraava