• 020 74 28 518

Custom Fit

 
 
 
 
Custom fit, mailafittaus, mailamitoitus, räätälöinti - rakkaalla lapsella on monta nimeä.
Yksinkertaisimmillaan kyse on siitä että haluamme parhain mahdollisin keinoin löytää kullekin asiakkaallemme juuri hänelle sopivat välineet. 

  

Kenelle mitoitus sopii? 
Meiltä kysytään usein onko mitoitus tarpeen muille kuin huippupelaajille. Vastaus on erittäin helppo: sopivista välineistä on hyötyä ihan jokaisen tasoiselle golfarille! 

Vaikka mitoituksessamme meillä on käytettävissä Suomen ylivoimaisesti parhaiksi kehutut lyöntistudiot, maailman parhaat analysointilaitteet, ja Suomen koulutetuimmat maila-asiantuntijat, näitä hienouksia ei kannata säikähtää. Olemme rakentaneet tämän kaiken vain pystyäksemme palvelemaan jokaista suomalaista golfaria kaikilla taitotasoilla.  

 

MAILAMITOITUS KORONAPANDEMIAN AIKANA: Huolimatta poikkeuksellisista olosuhteista teemme studioissamme mailamitoituksia kiinnittämällä erityistä huomiota turvallisuuteen ja hygieniaan. Mitoitus on hyvin yksilöllistä palvelua ja mitoittajamme huomioivat työskentelyssään vallitsevan tilanteen vaatimat toimet, kuten turvallisen etäisyyden ja hygienisyyden. Yksittäisenä toimenpiteenä puhdistamme gripit ja pallot jokaisen asiakkaan välissä.