Myymälä Suomenoja

Tervetuloa Golf Center Suomenojaan, joka sijaitsee Kauppakeskus Liilassa osoitteessa Martinsillantie 10.. Tarjoamme 2000 neliömetriä täynnä kaikkea, mitä golfari voi toivoa. 

Monipuolinen valikoima ja välinehuolto 

Myymälästämme löydät laajan valikoiman golfvälineitä ja -tarvikkeita. Olipa kyseessä mailat, pallot, vaatteet tai lisävarusteet, meillä on kaikki, mitä tarvitset parhaan mahdollisen pelikokemuksen saavuttamiseksi. Lisäksi tarjoamme välinehuoltoa paikan päällä, jotta varusteesi pysyvät aina huippukunnossa. 

Custom FitLab ja TrackMan 4 -simulaattorit 

Myymälässämme on kaksi huippuluokan Custom FitLab -lyöntistudiota, jotka on varustettu TrackMan 4 -simulaattoreilla. Näiden avulla voimme tarjota tarkkaa mailamitoitusta joka takaa, että mailasi ovat täydellisesti sovitettu juuri sinulle. Teknologian avulla saat yksityiskohtaisen analyysin lyönneistäsi, mikä auttaa sinua parantamaan peliäsi. 

Talviharjoittelualue 

Myymälämme tarjoaa myös suuren talviharjoittelualueen, jossa voit pitää lyöntikunnon yllä ympäri vuoden. Tämä alue on suunniteltu erityisesti talvikauden harjoitteluun, joten sinun ei tarvitse huolehtia pelitauoista kylminä kuukausina. 

Ammattitaitoinen henkilökunta 

Suomenojan myymälässä sinua palvelee ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta, joka on valmis auttamaan sinua kaikissa golfiin liittyvissä kysymyksissä. Olipa kyseessä välineiden valinta, harjoittelu tai tekninen tuki, henkilökuntamme tarjoaa asiantuntevaa apua ja neuvontaa. 

Kaikki, mitä golfari tarvitsee 

Golf Center Suomenoja on todellinen golfin harrastajan paratiisi. Meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset peliisi – välineistä ja vaatteista aina harjoittelualueisiin ja huoltopalveluihin. Tervetuloa tutustumaan ja kokemaan itse, kuinka voimme parantaa golfkokemustasi. 

Golf Center Suomenojan aukioloajat kesäkaudella ovat seuraavat: 

Ma-to: klo 10.00-19.00 
Perjantaisin: klo 10.00-18.00 
Lauantaisin: klo 10.00-17.00 
Sunnuntaisin: klo 12:00-16:00 

Golf Center Suomenoja 
Kauppakeskus Liila 
Martinsillantie 10 - 02270, Espoo 
suomenoja@golfcenter.fi 
0200 66066 (0,34 €/min)