Myymälä Tammisto

Astuitpa golfharrastuksen maailmaan vasta nyt tai olet jo kokenut konkari, Golf Center Tammisto on sinulle täydellinen kohde. Löydät meidät Vantaalta osoitteesta Voimakuja 2, 01510 Vantaa. Tarjoamme monipuoliset palvelut ja laajan valikoiman golftuotteita, jotta voit nauttia tästä upeasta lajista parhaalla mahdollisella tavalla. 

Tammistossa pääset mitoittamaan myös putterin! 

Golf Center Tammistossa ymmärrämme, että jokainen golffari on yksilöllinen. Siksi tarjoamme välineasiantuntijan suorittamia mailamitoituksia sekä putterimitoituksia, joiden avulla löydämme sinulle sopivimmat välineet. Mailamitoituspalvelumme avulla voit varmistaa, että jokainen lyöntisi on tarkka ja tehokas, kun taas putterimitoituksella pääset nauttimaan täydellisestä kontrollista ja tunteesta griinillä. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa sinua läpi prosessin ja varmistaa, että mailasi ovat täydellisesti mitoitettuja juuri sinun pelityyliisi. 

Laaja valikoima golfmuotia 

Myymälässämme on laaja valikoima golfmuotia niin naisille, miehille kuin junioreillekin. Meiltä löydät kaikki suosikkimerkit, ja valikoimamme kattaa niin klassiset kuin trendikkäätkin vaihtoehdot. Riippumatta siitä, etsitkö tyylikästä peliasua tai mukavia harjoitteluvaatteita, Tammistossa on vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Lisäksi ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun tyyliisi ja tarpeisiisi sopivat vaatteet. 

Kattava mailahuolto 

Golfin pelaaminen vaatii paljon välineiltä, ja siksi tarjoamme myös mailahuoltopalveluita. Olipa kyseessä varren vaihto, gripin uusiminen tai muu huoltotarve, ammattilaisemme pitävät huolta mailoistasi, jotta ne pysyvät parhaassa mahdollisessa kunnossa. Hyvin huolletut mailat parantavat pelisuoritustasi ja pidentävät välineidesi käyttöikää. 

Tervetuloa ostoksille! 

Golf Center Tammisto tarjoaa modernin ja viihtyisän ostosympäristön, jossa asiakkaiden on helppo löytää tarvitsemansa tuotteet ja palvelut. Tilava myymälämme on suunniteltu siten, että voit rauhassa tutustua laajaan valikoimaamme. Selkeästi merkityt osastot ja hyvin järjestetyt hyllyt takaavat, että ostoskokemuksesi on sujuva ja miellyttävä. Myymälämme valaistus ja sisustus heijastavat golfin eleganssia ja urheilullisuutta, luoden inspiroivan ilmapiirin kaikille kävijöille. 

Palvelemme kesällä seuraavasti: 

Ma-to: klo 10.00-19.00 
Perjantaisin: klo 10.00-18.00 
Lauantaisin: klo 10.00-17.00 
Sunnuntaisin: 12:00-16:00 

Golf Center Tammisto 
Tammiston Kauppatie 
Voimakuja 2 - 01510, Vantaa 
tammisto@golfcenter.fi 
0200 66066 (0,34 €/min)