Myymälä Turku

Turun myymälästä löydät kaiken, mitä tarvitset golfharrastukseesi. Meiltä löydät laajan valikoiman huippumerkkejä ja ammattitaitoisen palvelun, joka auttaa sinua nauttimaan golfista täysillä. 

Parhaat välineet ja muoti

Myymälästämme löydät golfin parhaat brändit kuten Ping, Titleist, Cobra, Callaway, Mizuno, Wilson ja TaylorMade. Tarjoamme kattavan valikoiman välineitä, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneille pelaajille. Olitpa sitten etsimässä uutta draiveria, rautamailoja tai putteria, meiltä löytyy varmasti sinulle sopivat vaihtoehdot. 

Golfmuodin trendikkäimmät mallit miehille ja naisille löydät myös meiltä. Meillä on laaja valikoima vaatteita ja kenkiä, jotka yhdistävät mukavuuden ja tyylin. Suuri kenkävalikoimamme takaa, että löydät juuri sinulle sopivat kengät, jotka tekevät pelikokemuksestasi entistä paremman. 

Huipputeknologiaa harjoitteluun 

Golf Center Turussa voit harjoitella lyöntiäsi modernissa TrackMan 4 -simulaattorissa. Tämä simulaattori tarjoaa realistisen ja tarkan harjoitteluympäristön, jossa voit kehittää lyöntitekniikkaasi ja seurata edistymistäsi. Simulaattori on käytössä ympäri vuoden, joten voit pitää pelitaitosi huipussaan myös talvikuukausina. 

Mitoitetut mailat Custom-Fit studiosta 

Haluatko mailat, jotka sopivat juuri sinulle? Turun Custom-Fit studio on paikka, jossa mailasi räätälöidään täydellisesti tarpeisiisi sopiviksi. Hyödynnämme uusinta mittausteknologiaa ja tarjoamme laajan valikoiman testimailoja ja -varsia. Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaat mailat, jotka parantavat peliäsi. 

Välinehuolto ja ensiluokkainen palvelu 

Välineiden kunnossapito on tärkeää golfissa, ja Golf Center Turussa olemme panostaneet välinehuoltoon. Tarjoamme grippien vaihtoja ja pieniä mailahuoltoja, jotta välineesi ovat aina parhaassa mahdollisessa kunnossa. Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmis auttamaan ja neuvomaan sinua kaikissa golfiin liittyvissä kysymyksissä. 

Tervetuloa Golf Center Turkuun 

Tule käymään Golf Center Turussa ja koe itse, miksi olemme Turun seudun golffareiden mielekkäin paikka. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi sekä asiantuntevaa apua ja vinkkejä, jotta voit nauttia golfista täysillä. 

Tuu ny käymä ja koe golfin maailma parhaimmillaan Golf Center Turus! 

Golf Center Turku palvelee kesäkaudella seuraavasti: 

Ma-to: klo 10.00-19.00 
Perjantaisin: klo 10.00-18.00 
Lauantaisin: klo 10.00-16.00 
Sunnuntaisin: 12:00-16:00 

Golf Center Turku 
Itäniityntie 11 - 21280, Raisio 
turku@golfcenter.fi 
0200 66066 (0,34 €/min)