• 020 74 28 518

Myymälät

Golf Center - täyden palvelun golfliike

Yhteystiedot:

 Golf Center Tapiolan Golfkeskus TAGi

p. 020-7428500 

Turveradantie 17

02180 Espoo

Avoinna

arkisin 10-18

Lauantaisin 10-15

Sunnuntaisin 11-15 (Joulukuussa)

 
Golf Center Vantaanportti on suljettu 26.3. alkaen.
Samaan rakennukseen Antaksentien puolelle on avattu verkkokaupan Klikkaa & Nouda -noutopiste joka on avoinna arkisin klo 9-17. Voit valita tilauksillesi maksuttoman noudon täältä ja kirjautumalla verkkokauppaan voit myös maksaa tilauksen yleisimmillä luottokorteilla noutaessasi.
  
 
Golf Center on Suomen johtava golfalan vähittäisliike. Palvelemme kaikentasoisia golfista kiinnostuneita kuluttajia verkkokaupan lisäksi suurmyymälässämme Tapiolan Golfkeskus TAGissa.

Toimintamme kivijalkana on henkilökuntamme asiantuntemus ja kiinnostus eritasoisten golfareiden tarpeisiin. Olemme golfin tärkeimpien merkkien suurin jälleenmyyjä Suomessa ja myymme käytännöllisesti katsoen kaikkien suurimpien merkkivalmistajien tuotteita.

Pystymme palvelemaan asiakkaitamme paitsi kilpailukykyisin hinnoin myös uusimmin uutuuksin, yleensä ensimmäisenä Suomessa. Osa liiketoimintaamme on B-to-B yritysmyynti, joka toimii nimellä Golf Center Logotuotteet. Torstain Täpäkkä -Tarjouskirje esittelee viikottain kovimpia outlet-tarjouksiamme. Tilaa kirje sähköpostiisi sivun alalaidasta!

Valitse kaupunki