Palvelut

 

MERKKIVALIKOIMA

Golf Center on myytävien merkkien osalta puolueeton ketju, joka edustaa suurta osaa golfin laatumerkkejä, eikä itse maahantuomiaan brändejä. Näin asiakkaalle voidaan tarjota hänen tarpeisiinsa paras vaihtoehto. Golf Center Oy ei maahantuo mitään merkkiä/välineitä itse!

LOGOTUOTTEET - B2B

Yritysmyynti on ollut jo pitkään osana Golf Centerin liiketoimintaa. Ostettuamme Golf Balancen liiketoiminnan saimme riveihimme maan kovimman logotuoteorganisaation Tommi Mäkisen johdolla.
Asiantunteva henkilökuntamme auttaa löytämään juuri teille sopivat tuotteet. Kauttamme saat kaikkien tunnetuimpien merkkien tuotteet kilpailukykyisin hinnoin. Logoasiakkaamme saavat alan parasta ja erittäin ammattitaitoista palvelua sekä logotuotteissa että myymälöissämme. Soita tai meilaa! tommi(ät)golfbalance.fi, p.040-8641028

HUOLTOPALVELUT - GRIPSTER OY

Tapiolan Golfkeskus TAGin Golf Centeristä saat täyden huoltopalvelun välineillesi. Teemme ammattitaidolla niin yksinkertaisimmat gripinvaihdot kuin vaativimmat mailankorjaus, -mitoitus tai -rakennustyöt. Kaikki huoltomme tekee arvostettu Gripster Oy eli Mika Saastamoinen. Gripster palvelee TAGi:ssa Maanantaista torstaihin klo 12-18. Huollot voi jättää sisään ja noutaa normaalien aukioloaikojen mukaisesti.

Virus pandemian aikana Gripster mailahuolto toimii seuraavasti:
- Golf Center Tagin huolto avoinna ma-to klo 12-18 "drop in"(jätä mailasi huoltoon)
- lähetä mailasi huoltoon ja palautamme ne matkahuollolla (lähetys +10€/ paketti)
- Pääkaupunkiseudun ja Porvoon alueella huoltojen nouto/kotiin kuljetus mahdollinen
- Porvoo Golf Pro shop ja huolto avataan 1.4. tämän hetkisen tilanteen mukaisesti.
Kaikissa toimissa ja niiden muutoksissa toimimme vastuullisesti hallituksen antamien kehoituksien ja määräysten mukaisesti!
 
Terveisin
Gripster/ Mika
040-5024114
 
Mailojen toimitusosoite:
Gripster/ Golf Center Tapiola
Turveradantie 17
02180 Espoo
 

CUSTOM FIT

Uskallamme luvata että meiltä löytyy Suomen laajimmat ja laadukkaimmat mailanmitoitusfasiliteetit lisättynä ammattitaitoisimmilla fittaajilla! Lue lisää https://golfcenter.fi/customfit

TAX FREE

Kauttamme saa Global Bluen tax-free -palvelun! Mikäli asut EU-alueen ulkopuolella, olet lähtökohtaisesti oikeutettu tax-free -ostoihin.

DEMOPALVELUT

TAGi:ssa pääset lyömään käytännössä kaikkia meillä myytäviä mailoja ulos rangelle aina sään salliessa. Pidämme kesäisin myös mukaan lainattavien mailojen valikoimaa VIP-asiakkaillemme.

GOLFMATKAT

Osa palvelukonseptiamme on suomen suurin golfmatkatoimisto OnGolf, jossa Golf Center on mukana merkittävällä osuudella. Yli kymmenen vuoden ja kymmenien tuhansien asiakkaiden kokemus takaa laadukkaimmat matkat maailman hienoimpiin golfkohteisiin! www.ongolf.fi

Liity VIP Bonus -asiakkaaksi!

Bonusta vuosiostoista jopa 9 %

Bonusta ostoksistasi

Kutsuja tapahtumiin

30 päivän duffiturva yli 300 euron mailaostoksiin

Ostostesi takuutiedot säilyvät tallessa

Lue lisää