• 020 74 28 518

Palvelut

MERKKIVALIKOIMA

Golf Center on myytävien merkkien osalta puolueeton ketju, joka edustaa suurta osaa golfin laatumerkkejä, eikä itse maahantuomiaan brändejä. Näin asiakkaalle voidaan tarjota hänen tarpeisiinsa paras vaihtoehto. Golf Center Oy ei maahantuo mitään merkkiä/välineitä itse!

LOGOTUOTTEET

Yritysmyynti on ollut jo pitkään osana Golf Centerin liiketoimintaa. Vuosittain palvelemme 200-300 yritystä logotuotehankinnoissa.
Asiantunteva henkilökuntamme auttaa löytämään juuri teille sopivat tuotteet. Kauttamme saat kaikkien tunnetuimpien merkkien tuotteet kilpailukykyisin hinnoin. Logoasiakkaamme saavat alan parasta ja erittäin ammattitaitoista palvelua sekä logotuotteissa että myymälöissämme. Soita tai meilaa! ossi.malinen@golfcenter.fi, p.046 8122 742.

HUOLTOPALVELUT

Vantaanportin ja Tapiolan Golfkeskus TAGin Golf Centereistä saat täyden huoltopalvelun välineillesi. Teemme ammattitaidolla niin yksinkertaisimmat gripinvaihdot kuin vaativimmat mailankorjaus, -mitoitus tai -rakennustyöt.

TAX-FREE

Kaikista liikkeistämme saat Tax Free palvelut asuessasi EU-alueen ulkopuolella.

DEMOPALVELUT

Tapiolan Golfkeskus TAGin Golf Centeristä voit VIPBonus -asiakkanamme lainata Demomailoja mukaasi kierroksille. Voit myös testata mailoja paikan päälle fittaus -studioissamme, joista lyöt sään salliessa suoraan ulos rangelle! 

 

CUSTOM FIT

Teemme mailanmitoituksia Tapiolan Golfkeskus TAGin Golf Center Fitting LABeissa. Ammattitaitoiset fittaajamme käyttävät apunaan viimeisintä teknologiaa olevia analysaattoreita, sekä rautaista ammattitaitoa! 

 

GOLFMATKAT

Ongolf jatkaa SunGolfin kunniakkaita perinteitä. Sen takana ovat suomalaisen golfin ja matkailun parhaat voimavarat, yli kymmenen vuoden ja kymmenien tuhansien golfmatkojen kokemus. Golf Center on mukana merkittävällä osuudella yrityksen toiminnassa!