TAGi Talvigolf

 

Golf Center TAGin myymälän yhteydestä löydät talvikaudella kahdeksan sisälyöntipaikkaa, Trackman-simulaattoristudion sekä normaalit mitoituspalvelut. Jokaiselta lyöntipaikaltamme löytyy lyöntianalysaattori ja treenipallonamme on Titleist Pro V1. Tule treenaamaan koko talven ajan vaikka joka päivä!

Käytämme Trackman, SkyTrak sekä Swing Caddie SC300 -lyöntianalysaattoreita. Erillisestä lyöntistudiosta löydät markkinoiden tarkimman Trackman-golfsimulaattorin, joka takaa mukavat virtuaalipelit ystäviesi kanssa.

TAGi Talvigolf avaa kauden 2020-2021 14.11.2020.

Talviharjoittelu avoinna:

arkisin 10-21

la-su 10-18 

HUOM! TAGi Talvigolf laajentaa Golf Center TAGi:n aukioloa, joten löydät tarvitsemasi golfvarusteet myös ilta- ja viikonlopputreeniesi yhteydessä. Kysy välineasiantuntijoiltamme neuvoa!

Katso talven treenituotteet tästä

Varaa lyöntipaikka tai simulaattori (ajanvaraus aukeaa 1.11.)

Ravintola Vista TAGin yläkerrassa on avoinna myös talvisin! Tarkista talven aukioloajat tästä ja piipahda treenamisen ohessa kahville, virvokkeelle, lounaalle tai illalliselle!

Tapiolan Golfkeskus TAGi, Turverandantie 17, 02180 Espoo | Golf Center TAGi tagi@golfcenter.fi, 020 7428 500

Treenaa talvella TAGi:ssa!

Ps. Tsekkaa myös Golf Balance Espoon Olari Talvigolf, josta löydät 10 lyöntipaikkaa sekä Sports Coach -golfsimulaattorin! Golf Balancen sivuille pääset tästä: