• 020 74 28 518

TaylorMade SLDR WHITE

Miesten draiveri
Tuotekoodi: 0303SLDRWHI

Vie hiiri kuvan päälle suurentaaksesi kuvaa

Lisää kuvia

Jaa tämä tuote!

TaylorMade SLDR WHITE

Miesten draiveri
Tuotekoodi: 0303SLDRWHI

Hinta: 449,00 €

Special Price 239,00 €

TaylorMade SLDR WHITE

Loppu varastosta
Kuvaus
TaylorMade SLDR WHITE
Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut - 3 arvostelu(a)

Todella pätevä driveri, joka ajaa varmasti asiansa.
Ensimmäinen kallis mailani ja oikeastaan samalla myös ensimmäinen driverini(10,5 lofti, 57g regular varsi). Hetken aikaa meni löytää itselleni sopiva lofti mikä sittemmin osoittautui 9 asteiseksi ja lyöntieni slaissatessa siirsin painon draw:n puolelle. Aiemmalla laina draiverillani löin pisimmillään n.200 metriin. Aluksi SLDR:llä ei tuntunut saavan kunnollista osumaa vahingossakaan, mutta jo toisella range sessiolla sain useita luotisuoria draiveja, joista pisin lensi 240m asti. Nyt miltein vuoden verran tällä pelanneena pakko todeta, että oli hintansa arvoinen. Totuttuani mailaan(samalla oppiessani hieman lyömään yleisesti)prosentuaalisesti reilusti suurempi osa lyönneistä lentää suorana sekä kantaa kauas. Nyt tosin on tullut sen aika, että testattuani stiffi varsia puu sekä driver mailoissa on selvästi huomattavissa jäykempien varsien etu verrattuna nykyisiin regular varsiin eli taitaapi tämä yksilö lähteä vaihtoon uusien mallien tultua.

Lyhykäisyydessään, tänä päivänä mailan saa uutena hieman reilu kahdella sadalla eurolla, niin tässä maila, joka ei varmasti jätä kylmäksi, olit sitten aloittelemassa golfia tai jo harrastanut hetken aikaa.
Palvelu/toimitus
Tuotearviointi
Arvostellut Renny Kandelin /
TaylorMade SLDR WHITE
Tuotearviointi
Palvelu/toimitus
Arvostellut Kari, Iisalmi /
TaylorMade SLDR WHITE
Viime viikon torstain täpäkkä tarjous oli erinomainen. Olen pitkään harkinnut uuden driverin hankintaa kun lyötipituudet eivät oikein vastaa haluamaani eikä tulos muutenkaan - ainakaan jatkiuvasti. Ajatuksenani oli myös hankkia nostavampi maila - seniorivuodet alkavaat kohta varmaan ihan oikeasti painaa. Tarjottu Taylorin 12 asteinen (säätö 10,-13,5) SLDR vaikutti hyvältä ja jos sen avulla saavuttaisin myös muita ominaisuuksia lyöntiini niin sehän olisi vain piussaa. Torstaina tilattu maila oli lauantaiaamuna Matkahuollossa ja tänään se tuli noutopisteeseen. Kävin lyömässä kolmisenkymmentä palloa rangella. Ensimmäiset kymmenet suoria, pitkiä - eikä yhtään huonoa. No sehän normaalia rangella. Sitten kokeilemaan liukupainolla luotavaa draw'ta (en osaa sellaista stanssilla saati muutenkaan saada osaavasti aikaan). Pari naksua draw'n suuntaan ja sieltähän se lähti. Ei yhtään liioiteltu pikku draw! Tämä on tietysti kuherruskuukautta vasta. Morsio on kuitenkin lupaava.
Tuotearviointi
Palvelu/toimitus
Arvostellut Seppo, /
Lisätiedot (In English)