Verkkokaupan asiakaspalvelu

Custom Fit

Custom FitCustom fit, mailafittaus, mailamitoitus, räätälöinti - rakkaalla asialla on monta nimeä.

Yksinkertaisimmillaan kyse on siitä että haluamme parhain mahdollisin keinoin löytää kullekin asiakkaallemme juuri hänelle sopivat välineet. 

Kenelle mitoitus sopii? 

Meiltä kysytään usein onko mitoitus tarpeen muille kuin huippupelaajille. Vastaus on erittäin helppo: sopivista välineistä on hyötyä ihan jokaisen tasoiselle golfarille! 

Vaikka mitoituksessamme meillä on käytettävissä Suomen ylivoimaisesti parhaiksi kehutut lyöntistudiot, maailman parhaat analysointilaitteet, ja Suomen koulutetuimmat maila-asiantuntijat, näitä hienouksia ei kannata säikähtää. Olemme rakentaneet tämän kaiken vain pystyäksemme palvelemaan jokaista suomalaista golfaria kaikilla taitotasoilla.

VARAA TÄSTÄ AIKASI MAILAMITOITUKSEEN:   

MAILAMITOITUS KORONAPANDEMIAN AIKANA

Huolimatta poikkeuksellisista olosuhteista teemme studioissamme mailamitoituksia kiinnittämällä erityistä huomiota turvallisuuteen ja hygieniaan. Mitoitus on hyvin yksilöllistä palvelua ja mitoittajamme huomioivat työskentelyssään vallitsevan tilanteen vaatimat toimet, kuten turvallisen etäisyyden ja hygienisyyden. Yksittäisenä toimenpiteenä puhdistamme gripit ja pallot jokaisen asiakkaan välissä.

Yhteystiedot

Liity VIP Bonus -asiakkaaksi!

Bonusta vuosiostoista jopa 9 %

Bonusta ostoksistasi

Kutsuja tapahtumiin

30 päivän duffiturva yli 300 euron mailaostoksiin

Ostostesi takuutiedot säilyvät tallessa

Lue lisää
Ota yhteyttä