Verkkokaupan asiakaspalvelu

Mailamitoitus / custom fit

Golf Center TAGi mitoitus lyöntistudio

Custom fit, mailafittaus, mailamitoitus, räätälöinti - rakkaalla asialla on monta nimeä.

MIKÄ MAILAMITOITUS?

Mailamitoitus on laadukas ja ammattitaitoinen testipalvelu, jolla varmistamme asiakkaalle sopivien mailojen hankkimisen. Koulutetut välineasiantuntijamme palvelevat henkilökohtaisesti asiakasta nykyaikaisissa lyöntistudioissamme, jotka löydät molemmista myymälöistämme.

Kaikki lyöntistudiomme ovat varustettu TrackMan 4 -lyöntitutkilla ja videotykeillä. Golf Center TAGi:n lyöntistudioista lyödään ulos rangelle koko kesäkauden ajan, jonka ansiosta asiakas näkee myös omin silmin lyöntinsä. Käytämme mitoituksissa Titleist Pro V1 -palloja mahdollisimman tarkan ja laadukkaan mitoitustuloksen saavuttamiseksi.

Testivalikoimastamme löydät kaikki myymiemme mailamerkkien varret ja lavat. Mitoitamme kaikkia mailoja draivereista puttereihin. Putterimitoitukset teemme TAGi:n myymälässä SAM PuttLab -puttianalysaattoria käyttämällä. Jälleenyymämme mailamerkit ovat Callaway, Cobra, Cleveland, Mizuno, Ping, Srixon, TaylorMade, Titleist ja Wilson Staff.

Mailamitoituksen kesto on 60 min ja se on suunniteltu yhden mailatyypin (rautamailat / wedget / hybridi / väyläpuu / draiveri) mitoitukseen. Suosittelemme kahden peräkkäisen tunnin varaamista, jos haluat mitoittaa enemmän mailoja yhdellä kerralla. SAM PuttLab -putterimitoituksen kesto on 45 min.

KENELLE MITOITUS ON TARKOITETTU?

Meiltä kysytään usein onko mitoitus tarpeen muille kuin huippupelaajille. Vastaus on erittäin helppo: sopivista välineistä hyötyy jokainen pelaaja tasoon katsomatta.

Meitä on kaiken kokoisia ja jokainen meistä lyö omalla tyylillään ja eri vauhdilla. Varmistamalla pelaajalle sopivat välineet huolehdimme samalla siitä, että hän lyö mailoillaan niin hyvin, kuin on mahdollista. Mitoitetut mailat tuovat pelaajalle lisää varmuutta lyömiseen, lisämetrien ja paremman kontrollin lisäksi. 

Mitoitetut mailat eivät tarkoita aina, että mailat pitäisi tilata erikseen. Varastostamme löytyy suuri valikoima ns. vakiokalustoa, eli standardimittaisia mailoja, jotka sopivat useimmille pelaajille ilman muutoksia. Teemme tarvittaessa pienet muutostyöt paikan päällä Gripster -välinehuollossa.

Monet mailat on kuitenkin parasta tilata suoraan asiakkaan mittoihin sopivaksi, jos kyse on esimerkiksi normaalivalikoimaa jäykemmistä varsista tai pidennetyistä mailoista. Tilaustuotteiden toimitusajat vaihtelevat muutamista päivistä useisiin viikkoihin. Olemme aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme mahdollisista toimitusaikamuutoksista.

VARAA TÄSTÄ AIKA MAILAMITOITUKSEEN:   

MAILAMITOITUS KORONAPANDEMIAN AIKANA

Huolimatta poikkeuksellisista olosuhteista teemme studioissamme mailamitoituksia kiinnittämällä erityistä huomiota turvallisuuteen ja hygieniaan. Mitoitus on hyvin yksilöllistä palvelua ja mitoittajamme huomioivat työskentelyssään vallitsevan tilanteen vaatimat toimet, kuten turvallisen etäisyyden ja tehostetun hygienian. Puhdistamme mailojen gripit jokaisen asiakkaan jälkeen yksittäisenä turvallisuutta parantavana tekijänä.

Golf Center TAGi lyöntistudio

Custom Fit

Ota yhteyttä