Myymälä Tampere

Tampereen seudun golfharrastajille Golf Center Tampere on ehdoton vierailukohde. Myymälämme, joka sijaitsee Nokian kolmenkulmassa, osoitteessa Juhansuonkatu 6, 37150 Nokia, tarjoaa kaiken, mitä tarvitset golfin harrastamiseen ja pelaamiseen, olitpa sitten aloittelija tai kokenut konkari. 

Laaja valikoima ja ensiluokkainen palvelu 

Golf Center Tampereen myymälästä löydät laajan ja monipuolisen tuotevalikoiman. Meiltä löydät golfin parhaat välinemerkit, jotka takaavat huippulaadun ja suorituskyvyn. Hyllyistämme löydät esimerkiksi TaylorMaden, Callawayn, Pingin ja Titleistin uusimmat mallit. Välineasiantuntijamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat välineet, oli kyseessä sitten draiveri, rautamailat, putteri tai pallot. 

Golfmuodin osalta tarjoamme trendikkäimmät mallit, jotka yhdistävät tyylin ja käytännöllisyyden. Valikoimastamme löydät niin klassisia kuin moderneja vaatteita, jotka pitävät sinut mukavana ja tyylikkäänä kentällä. Meiltä löydät kaiken tarvittavan golfkengistä sateenpitäviin takkeihin ja hengittäviin paitoihin. 

Huippuluokan simulaattorit ja Custom-Fit studiot 

Golf Center Tampereella pääset harjoittelemaan taitojasi kuudessa modernissa TrackMan 4 -simulaattorissa. Nämä simulaattorit tarjoavat realistisen harjoitteluympäristön, jossa voit parantaa lyöntitekniikkaasi ja kilpailla ystäviäsi vastaan. Simulaattorit ovat käytettävissä ympäri vuoden, joten voit pitää pelivireesi korkealla myös talvikaudella. 

Erityinen ylpeydenaiheemme ovat kaksi Custom-Fit studioamme. Nämä studiot tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä mailasi täydellisesti omiin tarpeisiisi sopiviksi. Käytössämme on viimeisimmät mittausteknologiat, joiden avulla voimme analysoida lyöntisi ja suositella sinulle juuri oikeanlaiset mailat. Laajasta testimailojen ja -varsien valikoimastamme löydät varmasti sopivan yhdistelmän, joka parantaa peliäsi ja tekee siitä entistä nautinnollisempaa. 

Välinehuolto takaa välineidesi kunnon 

Golfaaminen vaatii, että välineet ovat kunnossa, ja Golf Center Tampereella tämä on otettu huomioon. Tarjoamme kattavan välinehuoltopalvelun, joka sisältää grippien vaihdot ja pienet mailahuollot. Huoltopalvelumme avulla voit varmistaa, että välineesi ovat aina parhaassa mahdollisessa kunnossa, ja voit keskittyä itse pelaamiseen. 

Tervetuloa Golf Center Tampereelle 

Golf Center Tampere on enemmän kuin pelkkä myymälä – se on kokonaisvaltainen kokemus kaikille golfharrastajille. Olipa taitotasosi mikä tahansa, meiltä löydät kaiken tarvitsemasi sekä asiantuntevaa apua ja neuvontaa, jotta voit nauttia golfista täysillä. Tule tutustumaan ja koe itse, miksi Golf Center on Tampereen seudun ykköspaikka kaikille golfin ystäville. 

Golf Center Tampere palvelee kesäkaudella seuraavasti: 

Ma-to: klo 10.00-19.00 
Perjantaisin: klo 10.00-18.00 
Lauantaisin: klo 10.00-17.00 
Sunnuntaisin: 12:00-16:00 

Golf Center Tampere 
Nokian Kolmenkulma 
Juhansuonkatu 6 - 31750, Nokia 
tampere@golfcenter.fi 
0200 66066 (0,34 €/min)