Golf Balance Vantaa

Golf Balance/Golf Center Varisto

Astuessasi sisään Golf Center Variston myymälään, sinua tervehtii ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, joka on valmis auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivat välineet ja varusteet. Meillä on tarjolla laaja valikoima golfin suurimpia brändejä, joten voit valita mieleisesi mailat, pallot, vaatteet ja muut tarvikkeet. Riippumatta taitotasostasi tai pelitavoitteistasi, meillä on sinulle juuri sopiva ratkaisu. 

Golf Center Varisto on tunnettu paitsi kattavasta golfvälineiden valikoimastaan, myös monipuolisesta golfmuodin tarjonnasta golfharrastajille. Myymälämme ylpeilee laajalla valikoimalla golfvaatteita, kenkiä ja asusteita, jotka takaavat sekä tyylikkyyden että mukavuuden kentällä. 

Lisäksi Golf Center Varistossa on kaksi huippuluokan mitoitusstudioa, joissa voit saada yksilöllisesti mitoitetut välineet ja varusteet. Näissä studiotiloissa hyödynnämme uusinta mittausteknologiaa varmistaaksemme, että saat juuri sinulle sopivat golfmailat. 

Olipa kyse sitten golfmuodista tai mittatilaustyönä rakennetuista välineistä, Golf Center Varisto tarjoaa kaiken, mitä golfharrastaja voi tarvita. Tervetuloa tutustumaan myymäläämme ja löytämään täydelliset golfvarusteet ja -vaatteet, jotka täyttävät sekä tyylisi että pelisi tarpeet. 

Golf Center Variston myymälä sijaitsee osoitteessa Martinkyläntie 39 b (Golf Balancen myymälä). Saapuminen on vaivatonta, ja tarjoamme autollesi lämpimän parkkihallin. Parkkihallissa on myös kymmelle sähköautolle latauspaikka. 

Palvelemme kesällä seuraavasti: 

Ma-to: klo 10.00-19.00 
Perjantaisin: klo 10.00-18.00 
Lauantaisin: klo 10.00-17.00 
Sunnuntaisin: suljettu 

21.6.-23.6. SULJETTU

Tervetuloa Golf Center Varistoon, jossa intohimo golfin pelaamiseen yhdistyy laadukkaisiin välineisiin ja ammattitaitoiseen palveluun.
Tarjoamme kaiken tarvitsemasi golfharrastuksen tueksi ja autamme sinua nauttimaan täysin siemauksin tästä mahtavasta lajista. 

Golf Center Varisto 
Martinkyläntie 39 B - 01720, Vantaa 
varisto@golfcenter.fi 
0200 66066 (0,34 €/min)

Ota yhteyttä