Liity Golf Centerin VIP-Bonus -asiakkaaksi ja aloita bonustilisi kartuttaminen! VIPBonus -asiakkaana saat huikeita etuja ja bonusta kaikista Golf Centerin myymälöistä sekä verkkokaupasta. Yli 300 euron ostosten jälkeen saat bonusta jokaisesta ostoksestasi mukaan lukien tarjoustuotteet. Bonukset tulevat heti ostoksen jälkeen käyttöösi bonustilille ja bonuksilla voi maksaa mitä tahansa ostoksia liikkeissämme tai verkkokaupassa. Voit liittyä VIPBonus- asiakkaaksemme liikkeidemme kassoilla tai luomalla bonustilin täällä!

VIP-Bonus -asiakkaan etuoikeudet:

  • 30 päivän DUFFITURVA yli 300 euron mailoihin tai mailasetteihin. Kokeile hankkimiasi mailoja 30 päivän ajan, jos et ole tyytyväinen vaihda ne toisiin! (ei koske mitoitettuja mailoja.)
  • 5 vuoden takuu rautamailoille
  • Ilmaiset Demopalvelut, lue lisää tästä.
  • VIP –varaslähtö, eli etuosto-oikeus Golabaloohon ja Demopoistoon (nappaa parhaat päältä)
  • Etuja ja tietoa sähköpostitse kuukausittain

Bonusta kertyy vuosittaisten ostosten mukaisesti:

  1. taso 300 eur (2%)
  2. taso 750 eur (4%)
  3. taso 1000 eur (6%)
  4. taso 1500 eur (7%)
  5. taso 2500 eur (9%)

Muistathan mainita VIP- Bonusasiakkuudesta aina ostoksen yhteydessä, valitettavasti bonusta ei pysty lisäämään jälkikäteen. Edellisestä ostoksestasi saamasi bonukset ovat käytettävissä aina seuraavasta ostokerrastasi alkaen. Bonusta kertyy kalenterivuosittain ostosten mukaisesti. Valitettavasti Golabaloon ja Demopoiston naurettavan edullisista hinnoista ei bonusta kuitenkaan kerry. Demomailoista ei kerry bonusta.