Blogi

Uutuus: Wilson Staff D9 Forged

Wilson julkaisi tälle kaudelle uuden tuotteen todella suosittuun mailakategoriaan.

Uusi D9 Forged on ulkonäöltään hyvin siro, jota moni hyvä pelaajakin arvostaa.

Wilson Staff D9 Forged jatkaa siitä, mihin edellinen malliversio D7 Forged jäi.

Uusi rautamaila kuuluu players distance -kategoriaan, ja on suunniteltu laajalle pelaajaryhmälle käytettäväksi. Maila sopii loistavasti matalan tasoituksen ja keskitason pelaajille. Moni nopeasti kehittyvä ja hyvin lyövä aloittelijakin saattaa päätyä tähän. Parhaimman yhdistelmän ja mailojen sopivuuden selvitämme mailamitoituksella.

Tyylikkään mailan ulkonäkö on siro ja hienostunut. Osumatuntuma on todella pehmeä ja vahvojen nostokulmien ansiosta lyöntipituudet ovat omaa luokkaansa, pallon takakierrettä unohtamatta. Tämä maila onkin loistava myös rauhalliseen tahtiin lyövälle ja tarkkaan osuvalle pelaajalle.

Vahvoista nostokulmista huolimatta lavan painoa on keskitetty vahvemmin alaspäin. Näin maila on edeltäjäänsä anteeksiantavampi, mutta tuottaa järjestäen korkeampia lentokaaria. Korkea lentokaari pysäyttää pallon tehokkaammin griineille.

Yleisin kokoonpano on 5-PW, mutta moni valitsee myös helpon rauta-4:n helpottamaan pitkää väyläpeliä.

Mailan korkea suorituskyky on tarkkaan harkittua ja lyöntiominaisuuksien optimoimiseksi osana suunnittelutyötä on käytetty mm. tietokonesimulaatioita. Wilsonille ominaiseen tapaan lavan pohjaan on porattu "power hole" reikiä, jotka on täytetty uretaanilla.

Nämä täytetyt reiät tekevät lyöntipinnasta joustavamman ja lisäävät pallon lähtönopeutta kaikissa osumissa, myös huonommissa. Tekniikkaa käytetään kuitenkin vain pidemmissä raudoissa, sillä lyhyissä rautamailoissa (8-GW) tarkkuus ja kontrolli ovat pituutta tärkeämpiä ominaisuuksia.

Varsivaihtoehtoja on useita, jotta jokainen pelaaja löytäisi itselleen sopivan yhdistelmän. Myös kevyemmän mailanpäänopeuden pelaajat on huomioitu laadukkaalla Recoil Dartin grafiittivarrella.

Mailan suositushinta on 155 € / kpl, joten maila kestää hintavertailun kaikkiin saman kategorian mailoihin.

D9 Forged on mitoitettavissa myymälöissämme ja myynnissä! Mallista odotetaan yhtä kauden suosituimmista rautaseteistä, joten suosittelemme hankkimaan omat ajoissa.

Tervetuloa mailamitoitukseen! Voit varata ajan tästä.

GOLFCENTER.fi

Edellinen Seuraava