Blogi

83 aihetta 1-10 / 83

Bonaripäivät 22.–26.9.
Bonaripäivät 22.–26.9.
Blogi
21/09/2022

Myymälöissämme Golf Center TAGi:ssa ja Golf Balance Vantaalla vietetään 22.9.–26.9. kanta-asiakkaiden juhlaa, Bonaripäiviä! Jos et ole vielä VIP-Bonus -asiakkaamme, voit liittyä jäseneksemme tästä.

Kampanjan tarjouksia:

?Kesän vaatteet -50 %
?Syksyn vaatteet -25 %
?Asusteet (hatut, lippikset, sukat & vyöt) -40 %
?Kengät vähintään -35 %, paljon malleja jopa -45 %
?Bägit -40 %, *Titleist -25 %*
?Kaikki mailat varastosta vähintään -30 %. Paljon malleja vieläkin edullisemmin!

MYYMÄLÖIDEN AUKIOLOT

Myymälämme palvelevat Bonaripäivien ajan arkisin klo 10–18 ja lauantaina klo 10–15. Myymälämme ovat suljettuna sunnuntaina, mutta verkkokauppamme palvelee 24/7!

Tervetuloa ostoksille!

MIKÄ VIP-BONUS -ASIAKKUUS?

VIP Bonus-asiakkaanamme kerrytät bonusta ja saat muita rahan arvoisia etuja!

Yli 300 euron vuosiostosten jälkeen kerrytät rahaa vastaavaa bonusta, myös tarjoustuotteista. Bonukset tulevat heti ostoksen jälkeen käyttöösi bonustilille ja bonuksilla voi maksaa mitä tahansa ostoksia liikkeissämme tai verkkokaupoissa. Voit liittyä VIP-Bonus -asiakkaaksemme myymälöissämme tai luomalla bonustilin TÄSTÄ! Jos olet liittynyt VIP-Bonus -asiakkaaksi myymälässä tai unohtanut salasanasi, klikkaa TÄSTÄ.

VIP-Bonus -asiakkaan etuoikeudet:

 • 30 päivän DUFFITURVA yli 300 euron mailoihin tai mailasetteihin. Kokeile hankkimiasi mailoja 30 päivän ajan. Jos et ole tyytyväinen, vaihdamme ne maksamasi summan arvosta toisiin! (Duffiturva koskee ns. standardimailoja, myös erikseen tilattuja - mikäli ne kuuluvat sellaisenaan valmistajan varastotuotteiden tuotevalikoimaan. Duffiturva ei koske mailoja joihin on tehty tai ne on tilattu muutoksin lie- ja loft-kulmiin, varsipituuksiin, tai ne on tilattu custom-varsilla, custom- gripeillä tai muuten normaalista myyntikokoonpanosta poikkeavasti.)
 • TUPLATAKUU kaikkiin mailoihin. Tuplaamme maahantuojan antaman takuuajan.
 • VIP -varaslähtö, eli etuosto-oikeus Golabaloohon ja Demopoistoon. (Nappaa parhaat päältä.)
 • Etuja ja tietoa sähköpostitse kuukausittain
 • Ostosi säilyvät tallessa eli voit unohtaa kuittien säästämisen takuuasioita varten.

Bonusta kertyy vuosittaisten ostosten mukaisesti:

 1. taso 300 eur (2%)
 2. taso 750 eur (4%)
 3. taso 1000 eur (6%)
 4. taso 1500 eur (7%)
 5. taso 2500 eur (9%)
Bonaripäivien tarjoukset löydät myymälöistä ja verkkokaupasta

Lue lisää
Valitse hybridi, kun haluat korkeutta ja varmuutta
Valitse hybridi, kun haluat korkeutta ja varmuutta
Blogi
20/09/2022

Oletko huomannut saman trendin? Viime vuosina suojahupullisten mailojen määrä bägissä on ollut kasvussa. Mailamerkkien hybridi- ja väyläpuuvalikoima on monipuolinen, ja jokaisen bägiin löytyy tarvittaessa useampi erilainen pitkien lyöntien erikois- tai yleismaila.

Pitkät ja vaikeammin pelattavat rautamailat (rauta-2–rauta-5) löytävät pelaajan bägiin entistä harvemmin. Syy on niiden haastavuudessa. Pitkän rautamailan pieni nostokulma ja painava varsi eivät nosta palloa yhtä helposti, kuin rautaa vastaava hybridi.

Hybridimailassa yhdistyvät rautamailan ja puumailan parhaat ominaisuudet. Sitä pidetään yleisesti anteeksiantavampana vaihtoehtona pitkiin väylälyönteihin nostavien lapojen ja kevyiden varsien ansiosta.

TaylorMade Stealth on yksi vuoden myydyimpiä hybrideitä.

Hybridien lavat muistuttavat väyläpuiden lapoja, mutta pienemmässä koossa. Ontto ja kevyt rakenne sekä suorituskykyinen lyöntipinta tuottavat palloon kovan lähtönopeuden rauhallisemmissakin lyönneissä. Kun pallo lähtee kovempaa ja korkeammalle, se myös lentää pidemmälle.

Hybridien varret ovat suunnilleen saman mittaisia kuin rautamailoissa, mutta ne ovat poikkeuksetta valmistettu grafiitista. Kevyt, mutta jämäkkä grafiittivarsi tuottaa palloon myös huonossa tai hitaammassa osumassa enemmän vauhtia, kuin teräsvarsi. Naisille löytyy aina oma varsivaihtoehto ja joiltain mailamerkeiltä myös omat tuoteperheet.

Kovaa lyövät pelaajat on otettu huomioon pienemmillä hybridimailojen lavoilla ja painavammilla varsilla, jotka tuottavat vähemmän kierrettä ja pidemmän lentokaaren. Niiden avulla hybridin luonne ja tuntuma saadaan mahdollisimman lähelle rautamailoista tuttua tarkkuutta ja kontrollia.

Callaway Rogue ST Pro edustaa pienempää hybridiä, joka tuottaa suurikokoista lapaa vähemmän kierrettä palloon.

Mitä kannattaa huomioida hybridiä ostaessa?

Mitä enemmän nostokulmaa mailassa on, sitä helpompi sillä on lyödä. Pienemmällä nostokulmalla pallo lentää pidemmälle, mutta voi olla vähemmän anteeksiantava.

Valitse hybridin varsi sen mukaan, minkälainen painoluokka ja jäykkyys rautamailojesi varsissa on (hybrideissä on aina grafiitivarret). Jos mahdollista, hybridin testaaminen on helppoa ja järkevää aloittaa esimerkiksi samasta mallista, kuin bägistäsi löytyvät rautamailat tai väyläpuu.

Suosittelemme olemaan realistisia tarpeeksi pehmeän varren valitsemisessa, sillä useimmat pelaavat omaan lyöntivauhtiin liian jäykillä varsilla. Välineasiantuntijoiltamme saat aina luotettavan ja ammattimaisen kartoituksen sinulle sopiviin mailoihin.

Hybridin valinta kannattaa aloittaa sopivan ja tavoitellun lyöntipituuden valitsemisesta. Jos haluat esimerkiksi rauta-4 vastaavan hybridin, valitse silloin n. 21-asteinen maila tai testaa eri vaihtoehtoja, kunnes löydät oikean lyöntipituuden tuottavan mailan.

Hybrideistä löytyy paljon eri nostokulmia. Pienimmät ovat 16-asteisia ja suurimmat n. 30-asteisia. Suosituimpia ovat 19–25-asteiset nostokulmat, sillä siihen väliin asettuvat rauta-4 ja rauta-5, joita käytetään koko ajan vähemmän.

Eri merkkien malleissa on hieman eroja nostokulmien ja lyöntituntuman välillä, mutta pääpiirteittäin ne ovat samankaltaisia toistensa kanssa.

Kannattaako hybrideitä olla enemmän kuin yksi?

Hybrideitä voi olla bägissä useampiakin. Kaksi hybridimailaa on yleensä riittävä määrä, jotta pitkät väylälyönnit ja jotkin avaukset olisivat tarpeeksi laajasti katettu. Kovaa lyövillä on usein enemmän työstövaraa omissa lyöntipituuksissa, joten yhdelläkin hybridillä pärjää mainiosti. Tärkeää on, että bägistä löytyvien mailojen väliset mitat eivät karkaa liian suuriksi.

Asiakaspalvelumme ja välineasiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikean vaihtoehdon laajasta mailavalikoimastamme.

GOLFCENTER.fi
Lue lisää
Poikkeusaukiolot myymälöissä 19.9.–20.9.
Poikkeusaukiolot myymälöissä 19.9.–20.9.
Artikkelit
16/09/2022

Myymälöissämme suoritetaan varastoinventaarioita maanantaina 19.9. ja tiistaina 20.9.

Golf Balance Vantaan myymälä on suljettu maanantaina 19.9. ja avataan mahdollisuuksien mukaan iltapäivällä inventaarion valmistuttua.

Golf Center TAGi on suljettu tiistaina 20.9. ja avataan mahdollisuuksien mukaan iltapäivällä inventaarion valmistuttua.

Ilmoitamme myymälöiden avautumisesta iltapäivän viimeisille tunneille sosiaalisen median kanavissamme.

Aukioloajat viikko 38:

19.9. GB Vantaa suljettu, GC TAGi avoinna klo 10–18

20.9. GC TAGi suljettu, GB Vantaa avoinna klo 10–18

21.–23.9. klo 10–18

24.9. klo 10–15

GOLFCENTER.fi

Lue lisää
GOLABALOO 24.8.–29.8.
GOLABALOO 24.8.–29.8.
Blogi
24/08/2022

Vuoden suurin golfale GOLABALOO on käynnissä verkkokaupoissa ja myymälöissä 24.8.–29.8.

Hyödynnä koko kauden aggressiivisimmat tarjoukset ja auta meitä pistämään varasto kiertoon!

⛳️KESÄN 2022 VAATTEET -50 % (SYKSYN UUTUUDET -25 %)

⛳️KENGÄT -40 % (ECCO -30 %)

⛳️BÄGIT -40 % (TITLEIST -25 %)

⛳️OUTLET-VAATTEET VANTAAN MYYMÄLÄSTÄ VÄHINTÄÄN -50 % JA KASSALLA LISÄALE -20 %

⛳️SATOJA MUITA TARJOUKSIA KAIKISTA TUOTERYHMISTÄ!

Myymälät palvelevat GOLABALOO-viikolla:

KE 24.8. 10–19

TO 25.8. 10–19

PE 26.8. 10–19

LA 27.8. 10–15

SU 28.8. 12–15

MA 29.8. 10–18

Lue lisää
Valitse golfkengät käyttötarpeiden mukaan
Valitse golfkengät käyttötarpeiden mukaan
Blogi
19/08/2022
FootJoy Pro/SL kuuluu vuodesta toiseen asiakkaiden suosikkeihin.

Usein kuulee sanottavan, että golfkengät ovat golfarin tärkein varuste. Useat myyjämme allekirjoittavat tämän väittämän. Jos huonosti istuvat tai vettä hörppivät kengät pilaavat tunnelman jo kierroksen alkupuolella, ei pelaaminenkaan ole kummoista.

Minkälaiset kengät minun tulisi valita?

Valikoimamme on monipuolinen, ja kenkiä löytyy moneen eri jalkaan. Perinteisesti golfkenkä on mielletty nahkaiseksi, mutta nahkakenkien rinnalla on myös paljon tekstiilipintaisia tai muita synteettisestä materiaalista valmistettuja malleja.

Nahasta valmistetun golfkengän etu on hyvässä istuvuudessa ja vahvassa tuessa. Pintamateriaalina nahka on kestävä, mutta myös hengittävä ja hieman jalan mukaan muotoutuva. Nahka kestää luonnostaan vettä jonkin verran, ja useimmissa malleissa on lisäksi vedenpitävä pintakäsittely, joka takaa pelinautinnon kuivilla jaloilla kymmenienkin kierrosten jälkeen.

Esimerkiksi nahkaisia Ecco-golfkenkiä on kahta eri tyyppiä: toisissa on täysin vedenpitävä Gore-Tex-kalvo parantamassa kengän vedenpitävyyttä, kun taas joissain malleissa Hydromax-merkintä kertoo nahan vettä hylkivästä pintakäsittelystä.

Jotkin malliston kengistä ovat synteettisiä ja monissa tapauksissa kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja, kuten osittain polyesterista valmistettu suosikki Adidas Codechaos. Synteettisen golfkengän etu on laadukkaassa vedenpitävyydessä, keveydessä ja urheilullisessa tuntumassa. Nahka on tekstiilipintoja painavampi ja perinteisempi materiaali, mutta molemmat ovat hyviä vaihtoehtoja.

Kevyimmät golfkenkämallit ovat kankaisia ilman vedenpitävää kalvoa, joita usein kuulee nimitettävän "kesäkengiksi". Ne ovat loistava varuste kuiviin kesäpäiviin, mutta kevyimmissä malleissa saa tinkiä tuesta ja vedenpitävyydestä. Nämä ovat todella mukavia jalassa ja useimmat mallit sopivat mm. kävelyyn myös muilla, kuin nurmipinnoilla.

Tyylejä on monia ja jokaiseen makuun. Monista FootJoy-kenkämalleista löytyy erikseen medium- ja wide-lestit, jotta kenkä istuisi jalkaan kuin hanska käteen. Esimerkiksi Ecco-kengät ovat pääsääntöisesti tilavia mitoitukseltaan ja useimmissa on vielä irroitettava välipohjallinen lisätilan saamiseksi.

Puma, Nike ja Adidas ovat tunnettuja pehmeästä istuvuudesta ja sporttisesta tuntumasta. Sopivan lestin leveys kannattaa testata huolella (verkkokaupassamme on myös aina ilmainen palautus, jos et pääse myymälään testaamaan kenkiä).

Myymämme kenkämerkit ovat FootJoy, Ecco, Adidas, Puma, Nike, Mizuno ja Cuater.

Pitäisikö golfkengissäni olla ruusukkeet?

Ruusukkeiden käyttö golfkenkien pohjissa on vähentynyt vuosi vuodelta. Ne pelaajat, jotka kaipaavat tukevinta kenkämallia ja pitoa, valitsevat usein ruusukkeellisen mallin. Kuitenkin suosituimmat kenkämallimme ovat ruusukkeettomia, joiden pohjat ovat hyvin muotoiltuja ja pitäviä.

Ruusukkeen käytössä ei mielestämme ole yhtään huonoa puolta. Ruusukkeellinen kenkä on todella tukeva, ja tuottaa pehmeässä nurmialustassa vakaan tuntuman. Etenkin märällä nurmella tai aggressiivisella svingillä pelatessa huomaa, että ruusukkeellinen kenkä pysyy hyvin paikoillaan.

Kengästä saa kuitenkin pehmeämmän ja urheilullisemman tuntuisen helposti pohjan rakennetta keventämällä. Suosittelemme testaamaan itselle sopivinta vaihtoehtoja, ja pitämään varastossa eri tyylisiä kenkiä eri olosuhteisiin.

Kuinka pitkään golfkenkä kestää?

Golfkengät ovat hyllyssä järeän tuntuisia ja painavia verrattuna esimerkiksi juoksukenkiin. Ne ovat kuitenkin kovalla koetuksella, sillä golfkentällä olosuhteet ovat usein kosteat ja alusta pehmeä. Lisäksi golfia pelataan suhteellisen lämpimällä säällä ja pitkään, joten jalka hikoilee helposti, tuottaen kosteutta myös sisältä päin.

Golfkenkien valmistajat antavat kengille useimmiten yhden vuoden takuun, joka kattaa normaalikäytössä aiheutuneet vedenpitävyys- ja tuotevirheongelmat. Hyvin hoidetuissa kengissä on harvoin ongelmia pidemmänkään käytön jälkeen. Mielestämme hyvin hoidettuna kaksi-neljä vuotta on realistinen käyttöikä golfkengälle, jos se on jatkuvassa käytössä. Kengän kulumiseen vaikuttaa mm. pelattujen kierrosten määrä ja pelaajan paino. Isokokoisella pelaajalla kengät kuluvat nopeammin kuin puolet kevyemmällä. Hyvin ja jatkuvasti hoidettuna kenkä kestää vuosia.

Hyvänä nyrkkisääntönä

Hoitovinkit kenkien käyttöiän pidentämiseksi:

 • Kuivata kengät hyvin käytön jälkeen. Ota pohjalliset irti ja anna saumojen kuivua huolella.
 • Rasvaa nahkaisia kenkiä säännöllisesti, esimerkiksi kymmenen kierroksen välein.
 • Käytä käsittelemättömästä puusta valmistettuja kenkäpuita. Kenkäpuu ojentaa kostean kengän oikeaan muotoonsa ja imee kosteuden kengän sisältä. Oikeaan muotoon kuivunut kengän pinta pysyy siistinä ja ehjänä pidempään.
 • Käytä kenkä-sprayta. Likaa ja vettä hylkivä spray muodostaa kengän pinnalle kalvon, joka suojaa pahimmilta käytön jäljiltä ja pinttymiltä. Se parantaa myös kengän vedenpitävyyttä.
 • Vaihda ruusukkeet ennemmin kuin myöhemmin. Kun ruusukkeiden siivekkeet alkavat kulua, on ne aika vaihtaa uusiin. Usein vaihdon tarve ilmenee 15–20 kierroksen jälkeen.
 • Vuorottele kahden tai useamman kenkäparin käytössä.

Katso kaikki valikoimamme golfkengät tästä.

GOLFCENTER.fi
Lue lisää
TAGi:n lyöntistudiot pois käytöstä 12.8.–13.8.
TAGi:n lyöntistudiot pois käytöstä 12.8.–13.8.
Blogi
10/08/2022

TAGi:ssa lauantaina järjestettävän TAGi on POP -festivaalin vuoksi range on suljettu viikonlopun ajan. TAGi:n lyöntistudiot eivät ole käytössä perjantaina ja lauantaina.

Golf Balance Vantaa palvelee perjantaina klo 10–18, lauantaina klo 10–15 ja sunnuntaina klo 12–15.

Fitting Lab Box Löfkulla Golfissa palvelee ajanvarauksella arkisin.

Varaa mitoitusaika ja hanki sopivat mailat tästä.

Lue lisää
Alenkorjuu myymälöissä ja verkkokaupoissa 8.8. asti
Alenkorjuu myymälöissä ja verkkokaupoissa 8.8. asti
Blogi
02/08/2022

Myymälöissämme ja verkkokaupoissamme on käynnissä Alenkorjuu-kampanjaviikko. Nyt on loistava hetki hyödyntää kesän edullisimmat hinnat ja hyvä varastotilanteemme!

2022 vaatteet -40 %

2022 kengät -30 %

Kaikki bägit -40 %

Tarjolla on lisäksi huikea määrä hanskoja, palloja ja muita tarvikkeita alennetuin hinnoin!

*Alennukset voimassa 8.8. tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Lue lisää
TAGi:n poikkeusaukiolo ke 22.6.
TAGi:n poikkeusaukiolo ke 22.6.
Blogi
22/06/2022

Golf Center TAGi on keskiviikkona 22.6. auki poikkeuksellisesti klo 10–17.

Klo 17 alkaen myymälässä on yksityistilaisuus.

Golf Balance Vantaan myymälä palvelee keskiviikkona klo 10–18.

Lue lisää
Mitoituspalvelumme laajenee uudella konseptilla
Mitoituspalvelumme laajenee uudella konseptilla
Blogi
20/06/2022

Golf Center tekee kesäkaudella mailamitoituksia Löfkulla Golfissa uudella Fitting Lab Box -konseptilla. Ainutlaatuinen palvelukonsepti vie ostokokemuksen ulos, ja auttaa tavoittamaan asiakkaat entistä paremmin kenttäympäristössä.

Golf Center haluaa tarjota parasta mahdollista asiantuntijuutta ja palvelua golffareille, matalalla kynnyksellä. Lajin suosion kasvaessa, ja aloittelijoiden määrän lisääntyessä myös henkilökohtaista palvelua kaivataan lisää. Uudella mitoituspisteellä asiakkaat tavoitetaan myös sieltä, missä he viettävät aikaansa. Toiveissa onkin, että kesästä tulee mahdollisimman lämmin ja aurinkoinen.

”Selvä enemmistö mailojen myynnistä on henkilökohtaista palvelua ja mailojen mitoittamista lyöntistudioissamme. TAGi:n ulos lyötävistä studioista on tullut hyvää palautetta jo kuuden vuoden ajan, eikä tietääksemme missään muualla ole vastaavia myymäläympäristöjä. Golfvälineosaamisemme on kansainvälistä huipputasoa, mistä kertovat myös tiiviit suhteet välineiden valmistajiin. Laajennamme nyt mailojen testausmahdollisuutta kenttäympäristöön, jossa voimme tarjota asiakkaalle uuden tyyppisen ostokokemuksen”, kertoo Vesa Tikkanen Golf Centeristä.

Kontin rakennustöitä viimeistellään vielä juhannusviikolla. Kontista löytyy kahdeksan mailamerkin testimailat.

Uudessa Fitting Lab Boxissa testataan kahdeksan merkin mailoja

Välinemerkkien suositut demotapahtumat golfkentillä ovat osoittaneet, että laadukkaalle myyntityölle on kysyntää myös myymälöiden ulkopuolella. Maahantuojien järjestämät, suositut testipäivät ovat loistava lisä mailojen myyntiin, mutta Fitting Lab Boxin avulla asiakas saa testattua kaikkien myynnissä olevien merkkien tuotteet yhdellä kertaa.

Löfkulla Golfin rangella istuvaan merikonttiin rakennetussa mitoituspisteessä yhdistyvät nykyaikaisen lyöntistudion ja välinemyynnin parhaat puolet. Löfkullassa asiakas pääsee lyömään ruoholta, mikä on varmasti monelle mieluisa uutinen. Välineasiantuntija osaa kertoa asiakkaalle parhaiten sopivista välineistä, ja käyttää aina apunaan TrackMan - lyöntitutkaa. Mailat voi tilata suoraan paikan päältä kotiin toimitettuna tai myymälästä noudettavaksi.

Ensimmäinen Fitting Lab Box avataan käyttöön juhannuksen jälkeen Löfkullassa ja tulee näkymään osana Golf Centerin markkinointia. Mitoitusaikoja voi varata GOLFCENTER.fi -verkkosivustolta.

Lisätietoja:

Vesa Tikkanen, myyntijohtaja +358 40 864 1024 vesa@golfbalance.fi

Lue lisää
Naisten ilta 22.6.
Naisten ilta 22.6.
Artikkelit
13/06/2022

Nyt on naisten vuoro tehdä ostoksia! Järjestämme Golf Center TAGi:ssa 22.6. klo 17–20 shoppailuillan, jonka kruunaa kupliva ja mansikat.

Ilmoittaudu Naisten iltaan meilillä tagi@golfcenter.fi. Vain 150 nopeinta ilmoittautujaa mahtuu mukaan!

Lue lisää

83 aihetta 1-10 / 83