Blogi

Uutuus: Ping 2023 putterit

Uudet Ping -putterit on suunniteltu yksilöllisesti mahdollisimman tasapainoisen ja tarkan tuntuman saavuttamiseksi. Mallistosta löytyy 10 eri lapamallia, joten jokaiseen puttiin on räätälöitävissä täydellisesti istuva kulmarauta.

Mallistosta löytyy niin blade- kuin mallet-puttereita. Jokainen malli on painotettu tiettyyn puttiliikkeeseen, ja optimaalinen löytyy selvittämällä puttiliikkeesi rotaation määrä.

Jos haluat varmistaa putterin sopivuuden, varaa aikasi SAM PuttLab -putterimitoitukseen Golf Center TAGi:in tästä. Putterimitoitus kestää 45 min ja hinta on 40 €.

Viisi syytä putterimitoituksen tekemiseen:
1. Selvitämme sinulle parhaan lapamallin ja painotuksen
2. Katsomme sopivan varren pituuden ja gripin paksuuden
3. Tarkistamme ja säädämme oikeat lie ja loft -kulmat
4. Saat hyödyllistä tietoa puttiliikkeestäsi
5. Tiedät pelaavasi juuri sinulle sopivalla putterilla.

Tuoteperheen suosituimmat mallit.

Ping -puttereiden suositushinta on 329 €. Kaikki mallit löytyvät myynnistä myymälöistämme. Räätälöitynä tehdastilauksena toimitusaika on noin kaksi viikkoa.

Katso saatavilla olevat Ping -putterit verkkokaupastamme tästä.

Teknologiaa, jonka voit tuntea. Neljä erilaista lyöntipintaa parantavat putterin osumatuntumaa.

Shallow milled on napakkaan ja kovaan tuntumaan (Anser, Kushin 4, Shea, DS72, DS72 C, Prime Tyne 4); smooth milled (Tomcat 14) kovimpaan tuntumaan ja kovempaan pallon lähtönopeuteen; PEBAX -lyöntipinta shallow milled -reunuksilla pehmeää tuntumaa hakevalle (Anser 2D, Tyne G) tai PEBAX smooth milled -reunuksilla (Mundy), joka kasvataa hieman pallon lähtönopeutta raskaammalla lavalla.

Osassa puttereista on grafiittivarsi ja osassa teräsvarsi. Varsi on valittu mallikohtaisesti, jolla vahvistetaan putterin vakaata liikettä sekä helppoa käsiteltävyyttä.

Yksi kiinnostavimmista lapamalleista on Anser 2D.

Ps. Varaa putterimitoitus välineasiantuntijalle tästä.

Edellinen Seuraava