Blogi

Turvallinen mailamitoitus

Golf Center TAGi:n tilavista studioista lyödään ulos rangelle Titleist Pro V1 -palloilla.

Mietitkö välineiden päivittämistä alkukesälle? Siinä tapauksessa kannattaa toimia nyt ja varata aika mitoitukseen tai fittaukseen, kuten useimmat mailojen sovittamista kutsuvat. Mitoituskalenterissamme on enemmän aikoja kuin koskaan ennen ja ne täyttyvät hyvää tahtia. Vinkki: Kalenteristamme löydät uutuutena myös ilta-aikoja mitoituksille myymälöiden sulkemisten jälkeen. Varaa mitoitus tästä.

Golfkenttien avautuessa uusien mailojen hankinta on monelle ajankohtainen. Välineasiantuntijamme auttavat golfareita erilaisissa välinetarpeissa myymälöissä, mutta myös puhelimitse uuden palvelukonseptimme Välineasiantuntijan kuuman linjan kautta. Asiakas voi soittaa välineasiantuntijallemme vaikka kotisohvalta verkkokauppamme valikoimaa selatessaan. Myyjämme auttaa kaikissa mailoihin ja muihin varusteisiin liittyvissä kysymyksissä puhelimen välityksellä. Erinomainen keino ottaa selvää mailoista, jos et satu pääsemään mitoitukseen! Välineasiantuntijan kuuma linja palvelee arkisin klo 10-18 numerossa 010 617 8310.

Mailamitoituksen pika-ABC.

Ammattitaitoinen välineasiantuntija selvittää mitoitustarpeista riippuen noin tunnissa pelaajalle optimaalisimman vaihtoehdon eri mailamerkkien ja -mallien joukosta. Mailavalinnassa merkittävässä roolissa ovat pelaajan fyysiset ominaisuudet, kuten voima, pituus ja lyöntiasento. Nämä vaikuttavat määräävästi valittavan lavan ja varren ominaisuuksiin. Yksinkertaisimmillaan kyse on siitä, että löydämme mailat, joilla pelaaja löisi mahdollisimman hyvin. Erilaisia mailakombinaatioita ja -vaihtoehtoja on sadoittain, joten asiakkaalla on edessään melko vaikea tehtävä löytää sopivaa settiä ilman kunnollista testaamista. Me autamme tässä, ja olemme mailojen mitoittamisessa kansainvälisen vertailun kestäviä alan ammattilaisia.

Mitoituspalvelumme tuotteet ovat:

  • ⭐️Mailamitoitus 60 min / 60 € (Kaikki Golf Balance ja Golf Center -myymälät) - Hyvitämme mailaostoksen yhteydessä 20 € mitoituksen hinnasta.
  • ⭐️Mailamitoitus 90 min / 75 € (ainoastaan Henri Pyykölä / Golf Balance Vantaa) - Hyvitämme mailaostoksen yhteydessä 20 € mitoituksen hinnasta.
  • ⭐️Mailamitoitus 30 min / 30 € (ainoastaan Golf Balance Espoo) - Hyvitämme mailaostoksen yhteydessä mitoituksen hinnan.
  • ⭐️Sam Putt Lab -putterimitoitus 45 min / 40 € (ainoastaan Golf Center TAGi) - Mitoituksen hintaan kuuluu tarvittavat lie- ja loft-kulmien vääntötyöt

Varaa mitoitus täältä: https://vello.fi/golfcenter

Mitoituspalvelumme on kehitetty vuosien kokemuksella työtä tekevien välineasiantuntijoidemme kanssa auttamaan jokaista golfaria taitotasoon katsomatta. Asiakkainamme käy kaiken ikäisiä ja tasoisia pelaajia kaikkialta Suomesta. Välineasiantuntijamme tunnetaan hyvin myös Venäjältä ja Baltian maista tulevien golfarien parissa. Teemme mitoituksia kaikissa myymälöissämme ja välineasiantuntijamme käyvät vuosittain läpi samat tuotekoulutukset tasalaatuisen palvelu- ja ammattitaidon varmistamiseksi.

Golf Balance Vantaalta löydät kaksi huippuluokan lyöntistudiota, Golf Balance Espoosta yhden lyöntistudion ja Golf Center TAGi:sta kolme ulos lyötävää state-of-the-art -lyöntistudiota. Kaikki lyöntistudiomme on varustettu TrackMan 4 -lyöntianalysaattoreilla ja tv-ruuduilla, joista näet lyöntituloksesi.

Asiakkaan tullessa myymäläämme mitoitukseen välineasiantuntijan tehtävänä onkin selvittää mahdollisimman tarkasti, mutta asiakkaalle selkeästi esittäen, millä mailoilla pelaaja:

  • ⛳️Lyö johdonmukaisimmin ja mahdollisimman keskelle lapaa 
  • ⛳️lyö mahdollisimman tarkasti kohteeseen
  • ⛳️optimoi oman suorituskyvyn ja lyöntituntuman.

Mailojen mitoittaminen koronapandemian aikana on tehty turvalliseksi ja kiinnitämme hygieniaan erityistä huomiota lyöntistudioissamme suojamaskien, käsidesin ja turvavälien avulla. Saat myymälämme kassalta itsellesi maskin, jos oma on jäänyt kotiin ja myymälöistämme löytyvät myös käsienpesupisteet. Jokainen testattu maila puhdistetaan asiakkaan käytön jälkeen ja tarjoamme kaikille mitoitukseen tulijoille tuoreen nahkahanskan testikokemuksen parantamiseksi. Nykyaikaisissa lyöntistudioissamme mahtuu liikkumaan ilman turhaa lähikontaktia ja Golf Center TAGi:n ulos lyötävissä studioissa voi nauttia raikkaasta kevätilmasta mailojen testauksen ajan.

Teemme mitoituksia kaikissa kolmessa myymälässämme ja välineasiantuntijat auttavat mielellään myös puhelimitse. Kesä on pian täällä, joten suosittelemme varaamaan mitoituksen hyvissä ajoin, mikäli mailasi vaativat tilausta. Lue lisää mitoituspalvelustamme täältä: https://golfcenter.fi/customfit

Varaa mitoitus täältä: https://vello.fi/golfcenter

Edellinen Seuraava