• 020 74 28 518

Garmin Approach S20

GPS-kello
Tuotekoodi: 4411APPROACHS20

Vie hiiri kuvan päälle suurentaaksesi kuvaa

Lisää kuvia

Jaa tämä tuote!

Garmin Approach S20

GPS-kello
Tuotekoodi: 4411APPROACHS20

Hinta: 249,00 €

Special Price 199,00 €

Garmin Approach S20

Loppu varastosta
Kuvaus

Golfkello, jolla pelaat paremmin

  • Näet kaikki seuraavaan lyöntiisi tarvitsemasi tiedot helppolukuisessa graafisessa käyttöliittymässä
  • AutoShot™-pelianalyysi seuraa lyöntejä3 väylällä automaattisesti ja mittaa etäisyyksiä
  • Saat entistä parempaa ohjausta lähestyessäsi palloa, kun näet etäisyydet esteisiin, doglegeihin ja layupeihin
  • CourseView-toiminto päivittää usein käytetyt kentät maksutta automaattisesti
  • Urheilullinen laite seuraa aktiivisuutta ja näyttää älykkäitä ilmoituksia¹
  • Enintään 15 tuntia golfia yhdellä latauksella täydessä GPS-tilassa

Garmin Approach® S20 on tyylikäs ja kevyt GPS-golfkello, joka sisältää yli 40 000 esiladattua kenttää, mukaan lukien esteet ja viheriönäkymä, sekä uuden Garmin AutoShot™-pelianalyysi, jolla pelejä voi analysoida kattavasti Garmin Connect® -palvelussa. Kello toimii myös aktiivisuusmittarina¹ ja antaa älykkäitä ilmoituksia², joiden avulla pysyt yhteyksissä.

 

At a Glance

Katso, ennen kuin lyöt

Pelaatpa leikkimielisesti kavereiden kanssa paikallisella kentällä tai lomakohteen uskomattomalla kentällä, josta olet aina unelmoinut, Approach S20 tietää, millä kentällä olet ja miten kaukana seuraavasta viheriöstä. Kellon erittäin herkkä GPS-vastaanotin tarjoaa tarvitsemasi etäisyystiedot, jotta voit aloittaa lyönnin luottavaisesti. Tarkassa näytössä näet etäisyyden viheriön etu- ja takareunaan ja keskelle sekä esteet, doglegit ja layupit.

 

Lisätietoja pelistä

AutoShot™-pelianalyysi seuraa lyöntejä3 väylällä automaattisesti ja mittaa etäisyyksiä, jotta lyöntejä voi analysoida pelin jälkeen Garmin Connect -palvelussa.

 

Pelaa enemmän

Approach S20 -laitteen kestävän litiumioniakun ansiosta virta riittää pitkiinkin peleihin tai ylimääräisille rei'ille. Voit helposti golfata koko viikonlopun, kun voit pelata yhdellä latauksella jopa 15 tuntia GPS-tilassa. Jos käytät laitetta päivittäin aktiivisuudenseurantatilassa, virta riittää yhdellä latauksella enintään 8 viikoksi.

 

Garmin Connect -golfyhteisö

Garmin Connect -golfyhteisössä verkossa voit analysoida pelejä jälkeenpäin. Lataa peli automaattisesti, vertaa sitä edelliseen peliin ja seuraa taitojesi kehitystä eri kentillä. Garmin Connect -golfyhteisö voi jopa määrittää unelmapelin, jossa se yhdistää kunkin reiän parhaat pisteet ja näyttää todellisen potentiaalisi kullakin kentällä.

Tutustu viheriöön

Approach 20 -laitteen viheriönäkymästä näet viheriön todellisen muodon ja asettelun. Voit sijoittaa lipputangon manuaalisesti kuluvan päivän sijaintiin, jotta saat tarkat etäisyydet reiälle.

 

Seuraa pistemäärää

Approach S20 seuraa tuloksiasi koko kierroksen ajan. Pelin jälkeen voit tallentaa pelin, tarkastella sitä ja ladata sen älypuhelimen Garmin Connect™ Mobile -kuntoilusovelluksella verkkoon, missä voit jakaa sen golfkaveriesi kanssa.


Fiksu ja yhteydessä

Enää yksikään teksti- tai sähköpostiviesti taikka hälytys ei jää huomaamatta pelin aikana, vaikka älypuhelimesi olisi turvassa bägissä. Approach S20 on älykello, joka toimii yhteensopivan älypuhelimen rinnalla ja näyttää älykkäät ilmoitukset suoraan kellossa2. Nyt voit lukea odottamasi sähköposti- tai tekstiviestin Bluetooth®-yhteyden kautta vaikka keskellä väylää. Lisäksi Approach S20 tarjoaa uuden tavan harjoitella lyöntiä valinnaisen Garmin TruSwing™ -anturin avulla. Kun pariliität laitteen anturiin, näet heti keskeiset lyöntitiedot kellossa ilman älypuhelinta tai tablettia. S20-laitteen ja TruSwing™-anturin ansiosta voit tarkistaa lyöntitiedot (kuten etupuoli kohti kohdetta, mailan rata ja lyöntinopeus) suoraan kellostasi.

 

Sporttinen golfkello

Tyylikäs Approach S20 -golfkello toimii myös kellona, joten voit käyttää sitä vaikka päivittäin. Kestävän Approach S20 -kellon vesiluokitus on 5 ATM (50 metriä) ja siinä on sisäinen aktiivisuuden seurantatoiminto, jonka kehotteet kannustavat terveellisempään elämään. Kävelystä pitävät näkevät matkamittarista myös kulkemansa matkan.

 

¹Aktiivisuuden seurannan tarkkuus

²Pariliitettynä yhteensopivaan älypuhelimeen
3Pallon makuu kentällä ja kosketus palloon voivat vaikuttaa lyöntien seurantaan. Puttauksia ei seurata. Toiminto ei välttämättä seuraa joitakin lyöntejä, kuten lähilyöntejä viheriön vierestä.Kattavuusaluekartta

Arvostelut
Lisätiedot (In English)