Golfin erikoismyymälä Golf Center kasvaa voimakkaasti – avaa neljä uutta myymälää

Suomen johtava golfvarusteiden myyntiin erikoistunut Golf Center avaa neljä uutta myymälää. Investoinnilla vastataan harrastajamäärien kasvuun. Korkealuokkaiset myymälät avataan Espooseen, Vantaalle, Tampereelle ja Turkuun kevään 2024 aikana.

”Haluamme taata golfareille parhaan mahdollisen palvelun ja laajan tuotevalikoiman myös tulevaisuudessa. Golfin pelaajamäärät Suomessa ovat jatkaneet kasvuaan ja haluamme vastata kysyntään. Samalla täytämme tyhjiön, joka markkinaan muodostui Golf Skyn hakeuduttua konkurssiin”, sanoo Golf Centerin hallituksen puheenjohtaja Timo Laine.

Golf Center avaa uudet premium-tason myymälät Espooseen, Vantaalle, Tampereelle ja Turkuun. Uusissa myymälöissä hyödynnetään kuluttajille entuudestaan tuttuja sijainteja.

"Tavoitteenamme on nostaa palvelukokemusta edelleen ja tarjota alan kattavin valikoima harrastajasta kilpapelaajaan”, Laine sanoo.

Kasvuloikan myötä Golf Centerin omistuspohja laajenee. Sen avulla turvataan suunniteltu ja järkevä kasvu ja mahdollistetaan muut toimintaa tukevat investoinnit myös tulevaisuudessa.

Uudet myymälät on tarkoitus avata porrastetusti huhti- ja toukokuun 2024 aikana.

Golf Center on Suomen vanhin ja suurin golfvarusteiden myyntiin erikoistunut ketju, joka on palvellut suomalaisia golfareita jo 30 vuoden ajan Espoon Tapiolassa ja Vantaan Martinkylässä.

Lisätietoja:

Timo Laine

hallituksen puheenjohtaja

0400-626064

timo.laine@golfcenter.fi